University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convocatòria 2022 del Programa LIFE

  • May 23rd, 2022
Convocatòria 2022 del Programa LIFE

Publicades les convocatòries 2022 del programa europeu per al Medi Ambient i Acció pel Clima LIFE.

Un total de 34 topics o temes específics de recerca han obert el termini de presentació dins les convocatòries 2022 del programa europeu LIFE de suport a projectes en matèria de natura i biodiversitat, economia circular i qualitat de vida, mitigació i adaptació al canvi climàtic, i transició cap a una energia neta. Hi roman obert un tema de l’any 2021 amb el 16 de juny de 2022 com a propera data de tall, el que fa un total de 35 temes oberts en l’actualitat.

Fem una crida al personal investigador de la Universitat de València que estiga preparant una proposta LIFE o interessat a preparar-la, per què ens contacte a la nostra adreça de la Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació sti.internacional@uv.es, per tal de revisar el pressupost de projecte que, segons les normes del Programa LIFE, podrà ser finançat amb diversos percentatges de cofinançament per part de les entitats sol·licitants (vegeu-ne el Programa de Treball Multianual, pàgina 20).

Convocatòries 2022

El programa celebrarà el 16 de juny de 2022 una Jornada Informativa en línia LIFE 2022 Comunitat Valenciana. REDIT i Cámara Valencia organitzen aquesta jornada on el Punt de Contacte Nacional del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic presentarà la nova convocatòria 2022 i els participants en convocatòries anteriors oferiran els resultats destacats dels seus projectes LIFE.

 

Eurorecerca