University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Ampliació de termini d'Inscripció en els Premis HACKATHON Agrotec Startup 2022

  • October 6th, 2022
Ampliació de termini d'Inscripció en els Premis HACKATHON Agrotec Startup 2022
Ampliació de termini d'Inscripció en els Premis HACKATHON Agrotec Startup 2022

Resolució de 6 d'octubre de 2022 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica l'acord d'ampliació del termini d'inscripció dels premis HACKATHON Agrotec Startup 2022 a les millors propostes d'emprenedoria basades en idees innovadores en agroalimentació.

Nova data de fi de termini d'inscripció per a la participació en els premis Hackathon Agrotec Startup 2022

 

Inscripció fins al 12 d’octubre de 2022 a les 23:59h Consulta en aquest enllaç :  https://ir.uv.es/6xjLVa2

 

Podran participar en aquesta activitat els 50 primers inscrits en l'activitat de 2n, 3r i 4t curs de grau, estudiants de màster i doctorat, i titulats amb data de finalització posterior a 1 de juny de 2020 d'universitats de la Comunitat Valenciana.

La idea de l'equip guanyador serà dotada amb un premi de 1500€ i s'entregaran 2 accèssits de 1000€ als finalistes. A més, cada alumne de grau d'Universitat de València rebrà un certificat de reconeixement de 1,5 crèdits per participar en l'activitat, que podrà computar en el seu expedient acadèmic.

Els membres dels equips premiats tindran l’oportunitat d’incorporar la idea com a projecte innovador en la Incubadora d’Alta Tecnologia en Agroalimentació Sostenible AgrotecUV.

No et perdes l'oportunitat de participar en aquesta activitat d'emprenedoria col·laborativa, on podràs desenvolupar les teues idees innovadores i creatives en grup i exposar-les enfront d'un jurat d'empreses.

 

 

Links: