University of Valencia logo Logo Rector Peset Hall of Residence Logo del portal

El CM Rector Peset compta amb habitacions individuals i dobles segons la següent distribució,

 • Individuals amb bany interior  
 • Individuals amb bany exterior
 • Dobles amb bany interior
 • Dobles amb bany exterior

Totes les habitacions compten amb

 • Llit
 • Tauleta de nit
 • Prestatgeria i
 • Armari amb espill

A més a més, disposen d’escriptori amb cadira d’estudi per garantir que cadascú dispose de la seua zona d’estudi a l’habitació.

Totes les habitacions disposen d'aire condicionat i calefacció que poden regular individualment, telèfon per a comunicació interna que pot rebre trucades externes i connexió a internet a través de xarxa i WIFI.

 


 

 • El Col·legi disposa de servei de Recepció i Seguretat 24 hores, de dilluns a diumenge.
 • Tots els espais del Col·legi comptem amb cobertura Wifi amb la xarxa Eduroam.
 • Per fer que el temps que passes al CM Rector Peset siga el més profitós i agradable possible i que la vostra estada us siga profitosa, tens al teu abast els següents serveis:

 

 Menjador

Està situat a la planta baixa de l’edifici B, es tracta d’un autoservei per a dinar i sopar, amb un menú diferent cada dia i amb menús especials (al·lèrgies o intoleràncies, celíac, vegetarià, vegà, motius religiosos o necessitats especials). Si l’horari del menjador és incompatible amb les teues obligacions lectives, podem preparar un pic-nic o dinar en un altre menjador concertat dels campus de la UV.

 

 Cafeteria

Està situada a la planta baixa de l’edifici A, on es serveix el desdejuni en autoservei.

 

 Biblioteques i sales d'estudi

Tens dues biblioteques al teu avast, una a l’edifici A i l’altra a l’edifici B obertes les 24 hores del dia, tranquil·les, amb llum natural, amb llums unipersonals per a l’estudi i amb connexions a la xarxa elèctrica.

Les sales d’estudi, obertes les 24 hores, es troben situades al costat de la biblioteca de la zona A i al costat de la sala TV de l’edifici B, on també t’ofereix un espai molt agradable per estudiar o realitzar treballs en grup.

 

 Impressió i encuadernació

A l’edifici A trobareu la fotocopiadora-impressora, funciona amb targeta prepagament i us facilitarà la impressió d'apunts i treballs. També a administració trobareu el material necessari per enquadernar els vostres treballs.

 

 Bugaderia

El servei de bugaderia personal no està inclòs en les despeses del Col·legi, però tens al teu abast servei de rentadora, eixugadora i planxa en els dos edificis A i B. També pots fer ús de l’estenedor situat a l’edifici A.

 

 Gimnàs

Situat a l’edifici B, equipat amb els materials necessaris per a poder realitzar exercici: bicicletes estàtiques, màquines de fitness, varietat d’unitats de pes: discos, peses, sacs de sorra, espatlleres.

 

 Sala de jocs

Situada a l’edifici A, és l’espai ideal per desconectar, compta amb futbolí, taula de ping-pong i taula de billar americà. 

 

 Sales d'estar i TV

Pots trobar una en cada edifici, obertes les 24 hores del dia podràs gaudir d’una estona de relax.

 

 Sala de música

Ubicada a l’edifici A, disposa de piano de paret, bateria electrònica i bateria acústica (MAPEX).

 

 Pàrquing bicicletes

Pots fer ús del pàrquing de bicicletes, situat al pati central del Col·legi.

 

 Magatzem d'equipatges

Quan finalitze el curs i en vistes al curs vinent, pots fer ús del magatzem d’equipatges que posem a la teua disposició.