University of Valencia logo Logo Rector Peset Hall of Residence Logo del portal

Programació d'activitats del CAL de Burjassot-Paterna [2n quadrimestre]
Programació d'activitats del CAL de Burjassot-Paterna [2n quadrimestre]

Veniu al CAL de Burjassot-Paterna a aprendre llengües mentre jugueu, xarreu, reflexioneu, descobriu cultures, llegiu, sentiu música i, en definitiva, gaudiu! Us hem preparat una programació plena d'activitats per a ajudar-vos en el vostre procés d'aprenentatge.

Recordeu que als centres d'aprenentatge de llengües (CAL) de la Universitat de València podeu aprendre, autònomament, valencià, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, xinès, rus, àrab, polonès i castellà, a més de rebre assessorament, correcció de redaccions i exercicis de resposta oberta, grups de conversa, tutories, simulacres de proves, etc.

Totes les activitats i serveis són gratuïts per a la comunitat universitària. Si encara no hi formeu part, feu-vos membres del col·lectiu Alumni UV. Si teniu cap dubte o voleu assistir i participar en les activitats escriviu-nos a cal.burjassot@uv.es. També ens podeu visitar virtualment o presencialment.

En les novetats del nostre web, i també en www.uv.es/llengues/cal, trobareu la informació actualitzada i específica de cada activitat.

 

 

Date From 13 february 2023 to 31 may 2023. 24h. Every day.

 

Place Centre d'Aprenentatge de Llengües de Burjassot-Paterna

 
Organized by

Servei de Llengües i Política Lingüística.

https://www.uv.es/llengues

 

Contact cal.burjassot@uv.es

 
More information