University of Valencia logo Logo Faculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

'Tómate un Speed-Cafenet' celebra 20 edicions

  • November 18th, 2022
Image de la noticia

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (FFTiC) ha celebrat la vintena edició de Tómate un Speed-Cafenet, "una de les activitats estrela" del centre, segons la vicedegana d'Internacionalització i Innovació Ana Rosa Calero, que organitza aquestes activitats des de 2012.

Celebrada en la cafeteria de la Facultat, la XX edició del "speed-dating" lingüístic va comptar amb alumnat incoming i local per a realitzar un va intercanviar lingüístic en anglés i espanyol per grups.

"La tradició de conversar prenent un café és una tradició bonica d'Espanya", confessa Heather, una alumna d'Erasmus d'Anglaterra que va gaudir d'un cafenet i un berenar mentre practicava el seu espanyol. Clara, una alumna incoming alemanya que també va participar, va afegir que no existeix res semblant en la seua Universitat d'origen.

L'activitat forma part del programa internacionalització a casa, com un suplement del que s'aprén a les aules i una manera d'ajuntar persones estrangeres amb locals en un ambient més distés. "Parlar un idioma pot suposar un repte per als alumnes, si et trobes entre iguals que també estan aprenent se solten més", assegura Rodrigo, alumne de doctorat de Literatura alemanya i coordinador de la sessió, conjuntament amb Olga Tsioka, estudiant en pràcticas a deganat.

Després de huit rondes d'intercanvi de xarrades entre alumnes, es va realitzar un sorteig d'articles exclusius de merchandising de la Facultat entre els participants.

 

Informació elaborada per Irene Tortosa / Fotografies de Marta Valverde

Images: