El conseller Vicent Marzà participa en ‘WebinarsLANAU’

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 7 de juliol de 2020
 
Marzà i Beltran.
Marzà i Beltran.

El conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, va dialogar dilluns, dia 6 de juliol, a les 19 hores, amb el periodista del diario.es, Adolf Beltran, en una nova sessió de WebinarsLANAU, que, amb esta cita, tanca la temporada fins al pròxim mes de setembre. Aquest debat es va poder seguir en directe des del Canal de YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

Amb el títol ‘Polítiques culturals a la Comunitat Valenciana’, Marzà i Beltran abordaren els efectes que la Covid-19 ha generat en l'activitat, el consum i la indústria cultural i creativa valenciana. L'acte va estar moderat pel vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València, Antonio Ariño.

‘WebinarsLANAU: Converses de ciència, evidencia i raó’ és una iniciativa impulsada durant l'estat d'alarma pel Vicerectorat de Cultura i Esport i la Fundació General de la Universitat de València per promoure la reflexió, la conversa i el debat a través de webinars gratuïts per al públic durant els quals s'ha abordat la situació de diversos sectors culturals. En aquestes sessions han intervingut tant representants públics, que han analitzat les polítiques culturals de la ciutat de València, com professionals del sector cultural procedents de diferents àmbits: l'audiovisual, la fotografia, el còmic o l’art contemporani, afectats per la Covid-19.

WebinarsLANAU compta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i la imatge és obra de la dissenyadora gràfica i il·lustradora valenciana Patricia Bolinches. Algunes de les sessions realitzades fins ara es poden recuperar ja en la llista de reproducció del Canal de YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.