La Universitat ofereix 357 títols propis de postgrau per al proper curs

  • 31 de maig de 2016
 

El Consell de Govern ha aprovat aquest dimarts l’oferta de títols propis de postgrau per al proper curs 2016/2017. L’oferta, de 357 títols, és menor que la del curs vigent, segons ha explicat el vicerector de Postgrau, Rafael Crespo. Entre els 357 títols hi ha màsters, diplomes i certificats de totes les branques del coneixement.

El curs vigent (2015/2016) es varen oferir 404 títols propis, però finalment 116 es varen anul·lar per manca de demanda suficient. La resta de títols (288) els ha cursat un total de 8.761 alumnes. De l’oferta per al proper curs, 90 títols eixiran per primera vegada a preinscripció.

D’altra banda, el Consell de Govern ha aprovat el reglament d’assistència jurídica dels empleats públics al servei de la Universitat de València. El gerent, Joan Oltra, ha explicat que es tracta d’un mecanisme per tal d’oferir defensa jurídica a la plantilla de la institució en cas de demandes contra activitats en l’exercici legítim de les funcions assignades a cada empleat públic.

Finalment, s’ha aprovat, a proposta del vicerector d’Economia, Juan Luis Gandía, una correcció menor de les superfícies de solars que la Universitat ha de cedir a l’Ajuntament de València, per a la construcció de vials, com a últim pas per a obtindre la llicència d’ocupació del nou edifici del Centre d’Idiomes, ubicat en el carrer Serpis.

Condol institucional

En el seu informe, el rector ha expressat el condol institucional per la mort recent de persones de la Universitat de València. Es tracta de Jordi Franco Ibáñez, estudiant del Màster d’Advocacia de la Facultat de Dret; i de Carmen Pilar Martín García, membre del personal d’administració i serveis del Departament de Dret Civil.