Fundació GeneralUniversitat de ValènciaCentre Universitari de Diagnòstic i Atenció Primerenca (CUDAP)Fundació GeneralUniversitat de ValènciaCentre Universitari de Diagnòstic i Atenció Primerenca (CUDAP) Logo del portal

Informació COVID-19

Davant l'actual situació extraordinària causada per la pandèmia del COVID-19, i en aplicació de les mesures establides pel govern d'Espanya, la Generalitat Valenciana i la Universitat de València, us comuniquem que el CUDAP continuarà atenent per diferents mitjans.

Des del CUDAP volem informar-vos que s'han habilitat diverses vies de comunicació per a que pugueu estar en contacte directe amb el Centre i les persones encarregades del tractament del vostre/a fill/a.

S'ha activat el desviament de trucades telefòniques del número general del centre al telèfon mòbil que atendrà Susana (administrativa). Marcant el número 963937999 us atendrà personalment i derivarà la vostra consulta a la persona indicada, que es posarà en contacte amb vosaltres/as, preferentment, pel mitjà de comunicació que indiqueu.

A més, com ja sabeu, també disposem del servei corporatiu de l'aplicació Whatsapp en el podeu donar-vos d'alta simplement afegint com a contacte el número del centre 963937999 i enviant un WhatsApp amb el text: ALTA + NOM COGNOM de pare/mare/tutor/a + CUDAP.

Seguim amb l'enviament de correus electrònics bidireccionals i també existeix la possibilitat de realitzar videotrucada que es consensuaran en dia i hora prèviament.

A partir del 3 de Juny començarem algunes sessions presencials guardant totes les mesures de seguretat.

Hem actualitzat la política de privacitat de CUDAP que estem obligats a informar els usuaris/as.Doneu-li una ullada en aquest enllaç:

https://www.uv.es/fundacio-general/ca/fundacio-general/transparencia-bon-govern/informacio-institucional-organitzativa/politica-privadesa-cudap.html

Sobre nosaltres

L'objectiu del nostre centre és donar resposta a les necessitats d'aquelles famílies amb fills/es que presenten algun trastorn del neurodesenvolupament o risc de patir-lo.

Per tal d'optimitzar el desenvolupament evolutiu del xiquet/a, des del CUDAP considerem que el model d´actuació més adequat i eficaç és el que es desenvolupa des de l´estreta col·laboració entre els professionals del centre i la família, promovent així, conductes d´autodeterminació i la inclusió en una societat més justa.

Novetats

Projecció de 'Visuals', de Pedro E. Castelo, en el festival La Cabina 2019 al claustre de La Nau.
La Fundació General de la UV s’acosta al miler d’activitats en un any
10/12/20

La Fundació General de la Universitat de València recull en el seu darrer Informe Anual l’execució de més de 800 activitats realitzades durant l’any 2019 en matèria de cultura, formació, solidaritat, ocupació, discapacitat i inclusió social, i altres serveis prestats a la Universitat. Aquestes...

Escola de famílies: Disciplina positiva
19/12/19

Al febrer de 2020 es va realitzar una formació dirigida a les famílies del *CUDAP en disciplina positiva. La disciplina positiva és un model educatiu per a entendre el comportament dels xiquets i la manera d'abordar la seua actitud per a guiar-los en el seu camí sempre de manera positiva,...

 

Segueix-nos

Galeries d'imatges

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre et desplaces per apropar o allunyar el mapa