Les XI Jornades de Còmic se celebren del 23 al 25 de setembre en el Centre Cultural La Nau

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 21 de setembre de 2022
 
Detall del cartell de les jornades.
Detall del cartell de les jornades.

Les XI Jornades de Còmic de València tornen al Centre Cultural La Nau del 23 al 25 de setembre. Organitzades per l’Aula de Còmic del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València i per l’Associació Valenciana del Còmic, compten amb una nodrida agenda d’activitats. Més de 50 estands d’editorials, llibreries i artistes en el Claustre del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València rebran els visitants, que podran assistir a dotzenes de trobades, presentacions i activitats gratuïtes per a tots els públics.

Enguany, els assistents podran trobar-se amb autors i autores nacionals i internacionals com Laura Pérez, Pedro Cifuentes Elena Casagrande, Martin Etxeberría, Xabier Etxeberría, Montse Mazarriaga, Mateo Guerrero, Joan Mundet, Sergio Bleda, Luis NCT, Álvaro Ortiz, David Sánchez, Sara Soler, Teresa Valero, Juan Díaz Canales, Iban Coello, Fernando Blanco, Gaëlle Geniller, Manuel Gutiérrez, Manuel Romero, Santipérez, Paco Zarco, Bartolomé Seguí, Ramón Marcos i Toni Fejzula. També es comptarà, mitjançant videoconferència, amb l'autora americana Emil Ferris.

Les jornades comptaran amb tallers infantils durant la celebració de l'esdeveniment, i seran precedides per un taller de Pedro Cifuentes sobre Visual Thinking. Durant les jornades hi haurà sessions de signatures dels autors i autores convidades.

Dins de l'esdeveniment cal destacar la possibilitat de visitar dues exposicions: Les joies de Bernal (Sala Duc de Calàbria), que recorre els originals de les portades de la mítica col·lecció Joies Literàries Juvenils de l'Editorial Bruguera que va realitzar l'artista Antonio Bernal, i Negre Espante (primer pis del Claustre), que reuneix una mostra de les obres Goya Saturnalia, de Manuel Gutiérrez i Manuel Romero i Espante, de Laura Pérez.

Les Jornades de Còmic tenen la col·laboració de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, Regidoria de Acció Cultural del Ayuntament de València, Institut Francés de València, Centre del Còmic Micharmut i EMT València.

Més informació: