Oberta la inscripció per al 12 Passeig Saludable de La Nau Gran, que se celebrarà el 2 d’octubre

  • Gabinet de Premsa
  • 23 de setembre de 2022
 
Detall del cartell.
Detall del cartell.

El diumenge 2 d’octubre se celebrarà la dotzena edició del Passeig Saludable, que commemora el Dia Internacional de les Persones Majors. L’esdeveniment esportiu, que no és competitiu, s’emmarca en el programa La Nau Gran de la Universitat de València per a persones majors de 55 anys. No obstant això, el seu caràcter és obert i intergeneracional: pot participar qualsevol persona i la inscripció està ja oberta.

El Passeig Saludable consisteix en una caminada entre dos punts emblemàtics de la Universitat de València: l’edifici del Rectorat i el Jardí Botànic (3,5 quilòmetres). El recorregut passa pels jardins de Vivers i del riu Túria. Enguany compta amb la novetat de finalitzar al Botànic, on els participants podran gaudir d’un agradable passeig entre la seua vegetació. A les 10 es donarà l’eixida des de la plaça Darwin del Rectorat.

Una part de la recaptació serà destinada a l’Associació Alanna, que atén dones i menors en risc d’exclusió social i, especialment, víctimes de violència de gènere, amb la qual la Universitat ha signat un conveni de col·laboració. La inscripció individual costa 5,62 euros, i la familiar (tres o més membres), 3,51 euros.

Totes les persones participants reben una samarreta identificadora, que es repartirà en el Centre Cultural La Nau durant les dues setmanes anteriors a la realització de l’activitat. L’alumnat dels itineraris de La Nau Gran amb la inscripció obté dos crèdits de lliure elecció.

Aquesta activitat està organitzada pel Servei de Cultura Universitària i el Servei d’Esports, i compta amb la col·laboració del Jardí Botànic i d’entitats com l’Oficina del Voluntariat Esportiu de la ciutat de València.

Més informació i inscripció: https://ir.uv.es/zpV500w

Més informació:

Arxivat en: La Nau Gran