Fundació GeneralUniversitat de ValènciaLa Nau dels Xiquets i de les Xiquetes Logo del portal

L'hora de l'esport

Cada grup farà activitats esportives almenys un dia cada setmana, seguint les empremtes dels hàbits saludables i completant l’educació integral que ofereix La Nau. Amb aquesta activitat es pretén introduir en l’esport tots aquells infants que no en practiquen molt sovint i aconseguir que forme part de la vida diària, com un hàbit que cal mantenir per a una bona forma física i per a millorar la salut.

  • La marxa dels relleus

Aquesta activitat consisteix a fer carreres de relleus però en modalitat de marxa. El testimoni serà un got d’aigua i guanya l’equip que aconsegueix portar més aigua.

  • Voleibol gegant

En aquesta variant del vòlei, l’equip és format per 10  participants i les dimensions del camp són més grans.

  • Difilotes

Dividim el grup en dos subgrups i jugarem l’un contra l’altre amb grups mixtos i equilibrats. En aquest joc disposem de dues pilotes de diferent grandària. El terreny de joc és com el de futbol però hi ha dues porteries a cada camp i dues pilotes de diferents mides.

L’objectiu és ficar les pilotes dins les porteries de l’equip contrari. La pilota gran només es pot arrossegar amb una mà, no es pot tocar amb els peus ni bloquejar amb les dues mans. La pilota xicoteta només es pot arrossegar amb els peus, no es pot xutar, només arrossegar i acompanyar. Cada vegada que una pilota entra a la porteria, es crida: Filooooot!