Fundació GeneralUniversitat de ValènciaLa Nau dels Xiquets i de les Xiquetes Logo del portal

Excursions

En La Nau dels Xiquets i de les Xiquetes farem diferents eixides durant el mes de juliol. Tant el desenvolupament de les excursions com els seus objectius estan adaptats a les diferents edats de cada grup.

L’Albufera de València i la Devesa del Saler

 

El Parc Natural de l’Albufera constitueix un dels aiguamolls costaners més representatiu i valuós de la Comunitat Valenciana i de la conca mediterrània. La proximitat a València i la facilitat per accedir-hi el converteixen en una perfecta excusa per abandonar la ciutat i practicar l’observació de la natura. Durant tot l’any, la gran biodiversitat d’aquest espai natural protegit permet observar una important varietat de fauna i flora.

Albufera

I Trobada Intercampus en la Canyada del Conill (Torrent)

 

La Canyada del Conill és una àrea recreativa situada en el Vedat (Torrent). Aquestes instal·lacions compten amb l’equipament necessari per a albergar la I Trobada Intercampus de la Nau dels Xiquets i les Xiquetes. Aquesta àrea recreativa té una gran arbreda de pins i plantes mediterrànies perquè els xiquets i xiquetes passen un dia en contacte amb la naturalesa, jugant i relacionant-se amb xiquets i xiquetes dels altres campus. Sens dubte, una gran oportunitat per a reunir-se tots els campus i fer nous amics i amigues.

Canyada del Conill

A l’aigua!

 

Per a aquesta visita aquàtica ens desplaçarem fins a la Piscina Parc el Vedat (Torrent). Té una piscina temàtica, amb diversos ambients, zona infantil i tobogans. Gaudirem d’un dia de contacte amb l’aigua i la natura i aprendrem a respectar l’entorn que ens envolta.

Piscina Parc Vedat

Ruta dels molins d'Alboraig

 

És una ruta perquè tothom puga gaudir mentre aprèn sobre la natura, el patrimoni i la història d’un dels més bells racons de la Foia de Bunyol, una experiència d’exploració d’un espai de gran valor paisatgístic, ecològic i cultural, on plantes, animals, aire, aigua i terra es fonen amb molins, assuts i sèquies (petjades de l’activitat humana al llarg dels segles). Tot plegat forma un ecosistema viu i palpitant que descobrirem amb activitats didàctiques i jocs que despertaran els sentits i ajudaran a interpretar el paisatge que recorrem.

Alboraig

 

 

La Fundació General de la Universitat de València es reserva el dret de fer canvis per motius organitzatius.