Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

“Des que vaig deixar València, la meua vida professional no ha fet més que créixer gràcies al Màster”

Alejandro Cardona Herrera

17 de d’abril de 2016

Alejandro Cardona Herrera

Bolívia


Des que vaig deixar València, la meua vida professional no ha fet més que créixer gràcies al Màster en Dret, Empresa i Justícia. Sempre que em demanen consell sobre el Màster, els dic que el que ho fa especial és el seu variat programa, que versa sobre matèries tan importants com les tendències modernes dels contractes, la contractació internacional i el règim jurídic del comerç electrònic. Tot relacionat amb la pràctica judicial a dia d'avui.

El Màster m'ha ajudat a actualitzar els meus coneixements sobre l'àmbit judicial i a estar a l'avantguarda dels canvis que es vénen produint des del Dret Europeu i que inevitablement influeixen en el nostre àmbit hispanoamericà. Un exemple d'açò és la vigència d'un nou Codi Processal Civil a Bolívia que introdueix, entre els mitjans de prova, els tan temuts documents electrònics.

Així mateix, considere que el tercer mòdul resultarà molt interessant per als estudiosos del dret processal, doncs en el mateix ens trobem amb la professora Carolina Sanchis i la seua assignatura Procés civil: noves tecnologies i reptes en una era globalitzada.

No vull acabar sense fer especial esment del segon mòdul: el mòdul metodològic. Sobre aquest tema, considere que potser aquest mòdul siga la guinda del pastís, ja que el Màster no solament ens brinda la possibilitat d'ampliar els nostres coneixements en les assignatures que conformen el seu programa, sinó que a més deixa aqueixa llavor que necessita tot investigador: tenir una bona base metodològica.

Els continguts del programa es completen la perfecció amb la qualitat dels professors, els qui faran que les sessions de classe -malgrat la seua extensió- semblen curtes, doncs els assegure que sempre voldran més per l'amenes i enriquidores que resulten. 

El Màster a dia d'avui significa molt per a mi; va ser una experiència única i una aventura acadèmica com a poques. En l'actualitat desenvolupe una activitat docent que estic segur es veu influïda per aquells grans mestres dels quals vaig tenir la sort de ser alumne. Infinites gràcies a tots ells.

LinkedIn: https://bo.linkedin.com/in/alejandrocardonaherrera