Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

“Un dels aspectes positius que ressalte del Màster va ser la possibilitat de tenir una experiència multicultural”

Viviana Lucia Rodríguez Blanco

18 de d’abril de 2016

Viviana Lucía Rodríguez Blanco

Colòmbia

La meua experiència en el Màster en Dret, Empresa i Justícia va estar plena de moments que van enriquir la meua formació professional i diversos aspectes de la meua vida personal.

Quant a la meua formació professional, en el Màster em vaig trobar amb un professorat amb excel·lent trajectòria acadèmica. Els mòduls impartits per cada docent es van destacar pel seu alt nivell d'exigència, així com per la pertinència dels seus continguts. Igualment, és important destacar la coherència i integralitat del pla d'estudis del programa, atès que cobreix transversalment diverses temàtiques jurídiques com el dret internacional privat i els ADR. En conseqüència, el programa propendeix per un aprenentatge comprensiu i necessari per a l'exercici de l'advocacia en un món cada vegada més interdependent i globalitzat.

D'una altra part, un dels aspectes positius que ressalte del Màster va ser la possibilitat de tenir una experiència multicultural mentre vaig avançar en els meus estudis. Cursar el Màster no solament va implicar el privilegi de viure a València i haver gaudit d'una cultura bellíssima, sinó també haver conegut els costums i tradicions jurídiques dels meus companys provinents d'altres països, tornant els diàlegs de classes en interessants debats acadèmics.

En conclusió, puc donar fe de l'alta qualitat del Màster en Dret, Empresa i Justícia. Sens dubte, est m'ha donat importants eines per al meu acompliment laboral a Colòmbia a causa del seu programa que exalta la diversitat acadèmica i cultural del seu alumnat. Com a beneficiària de la beca Lluís Vives que em va permetre avançar en els meus estudis de postgrau a Espanya, puc afirmar que la Universitat de València es preocupa per promoure l'excel·lència acadèmica com a estendard de la formació d'una comunitat universitària composta per persones provinents de qualsevol latitud del món, convertint-la en una institució de talla internacional.