Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

El programa de Màster oficial en "Dret, Empresa i Justícia" de la Universitat de València compta amb 60 crèdits estructurats en 5 mòduls.

El programa té un caràcter semipresencial, combinant mòduls on-line (mòdul I) i mòduls presencials (mòduls II i III). Els mòduls IV i V referits a la realització del Treball Final de Màster (TFM) per part de l'alumne seran tutoritzats a elecció de l'alumne. Els mòduls presencials s'imparteixen en format executiu de tal forma que l'alumne només necessita estar un total de 10 setmanes seguides a València.

El programa és totalment flexible i s'adapta a les necessitats dels seus potencials alumnes: en molts casos professionals del Dret amb una càrrega important de treball que, no obstant açò, no volen renunciar a aprofundir els seus coneixements i, eventualment, elaborar una Tesi Doctoral.

Plenament conscients de la necessitat de dissenyar un programa plenament concorde a les exigències i demandes dels professionals del Dret, el Programa del Màster es troba dissenyat per a ser cursat en un o dos cursos acadèmics a elecció de l'alumne, atesa la seua disponibilitat temporal.