Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

Defensa de la tesi doctoral per antic alumne xilé Hans Guthrie

  • 29 de maig de 2023
Defensa de la tesi doctoral per antic alumne xilé Hans Guthrie

El passat 19 de maig l'antic alumne del Màster en Dret, Empresa i Justícia, Hans Guthrie Solís, va defensar la seua tesi doctoral titulada: “Fonaments Reguladors dels Emissors i Proveïdors de Serveis amb Criptoactius”. En ella analitza els arguments esgrimits pels reguladors d'Amèrica Llatina al moment de desplegar la seua activitat reguladora sobre el mercat de criptoactius.

La tesi, dirigida pel Dr. Carlos Esplugues Mota, va tindre per objecte determinar quins dels fonaments reguladors que es consideren en els mercats financers tradicionals, poden extrapolar-se a la regulació d'emissors i proveïdors de serveis amb criptoactius, la qual cosa es va realitzar estudiant les principals regulacions d'Amèrica Llatina. Aquesta investigació doctoral va en la mateixa línia del TFM que en el seu moment va presentar el nou doctor, representant una anàlisi específica de les qüestions plantejades en general durant el seu treball final de màster.

El desafiador del tema triat i la revisió de les regulacions específiques a Amèrica Llatina i Europa, van ser aspectes destacats pel Tribunal que va avaluar la tesi, i que li van portar al fet que rebera la qualificació excel·lent cum laude.

Imatges: