Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

Els antics alumnes participen en la XI edició del programa PEPP

  • 2 de novembre de 2022
Julio Esplugues García, Maria González Marimón
Julio Esplugues García, Maria González Marimón

Els antics alumnes del Màster, María González Marimón, Professora Ajudant Doctor de Dret internacional privat (edició de 2018), i Julio Esplugues García (edició de 2022), doctorant en Dret de la Facultat de Dret de València, han participat en la XI edició del Programa PEPP (Programme in European Private Law for Postgraduates).

La primera fase del Programa PEPP es desenvolupa en Munster (Universitat de Munster) i Hamburg (MPI for Comparative and International Private Law i Bucerius University) entre el 24 i el 28 d'octubre de 2022. A elles seguiran Zagreb, del 23 al 27.1.2023, Lovaina, del 6 al 10.3.2023 i Gènova, del 5 al 9.6.2023.

El Programa, que constitueix una realitat única a Europa i està coordinat per la Profa. González Marimón, involucra a 24 joves doctorands de les més prestigioses Universitats europees (Cambridge i Oxford al Regne Unit, Lovaina la vella, a Bèlgica, Gènova, a Itàlia, Zagreb, a Croàcia, Munster, Bucerius i MPI a Alemanya, Maribor, a Eslovènia, i València, a Espanya). La Universitat de València remet anualment a 3 alumnes, dels quals habitualment hi ha algun antic alumne del nostre Màster admés en els programes de Doctorat de la Facultat de Dret de València. El PEPP és al·licient addicional per a cursar el programa de Màster en Dret, Empresa i Justícia de la Universitat de València.