Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

Els antics alumnes María González Marimón i Julio Esplugues García visiten la Universitat de Lovaina en el marc de la XI edició del programa PEPP

  • 8 de març de 2023
María González Marimón, Julio Esplugues García

Els antics alumnes del Màster, María González Marimón, Professora Ajudant Doctor de Dret internacional privat (edició de 2018), i actual docent en el nostre Màster, i Julio Esplugues García (edició de 2022), doctorant en Dret de la Facultat de Dret de València, han participat en la tercera trobada de la XI edició del Programa PEPP que es desenvolupa en Lovaina entre els dies 6 i 10 de març de 2023 i en el marc del qual han visitat les institucions de la Unió Europea.

El Programme in European Private Law for Postgraduates que conclourà en la Universitat de Gènova, en la trobada a celebrar entre el 5 i el 9.6.2023 és un programa que constitueix una realitat única a Europa i està coordinat per la Profa. González Marimón. El PEPP, al qual tenen accés els alumnes de doctorat de la Facultat de Dret de València, involucra a 24 joves doctorands de les més prestigioses Universitats europees (Cambridge i Oxford al Regne Unit, Lovaina la vella, a Bèlgica, Gènova, a Itàlia, Zagreb, a Croàcia, Munster, Bucerius i MPI a Alemanya i València, a Espanya).

La Universitat de València remet anualment a 3 alumnes, dels quals habitualment hi ha algun antic alumne del nostre Màster admés en els programes de Doctorat de la Facultat de Dret de València. El PEPP és al·licient addicional per a cursar el programa de Màster en Dret, Empresa i Justícia de la Universitat de València.

Imatges: