Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

Llista de Vídeos

Cuando vienes a Valencia traes una lista de lo que no te puedes perder. La Ciudad de las Artes y las Ciencias, la Lonja, la playa… ¿Y lo que te llevas? Lo que te llevas es la otra lista: la de instantes únicos, las experiencias inolvidables… Tus momentos infinitamente mediterráneos.
Vive el verano en Valencia, disfruta de sus playas, piscinas naturales, turismo activo.
La professora titular Dª. Elena Martínez García, del Departament de Dret Administratiu i Processal, Universitat de València, presenta l'assignatura "Procés penal garantista: noves tendències".
El Professor Titular D. José Añón, Universitat de València, presenta l'assignatura "La redacció d'un treball d'investigació".
El Catedràtic de Dret internacional privat Dr. D. Carlos Esplugues, Universitat de València, presenta l'assignatura "Arbitratge comercial intern i internacional i tribunals estatals. Present i futur".
La Dra. Dª. Silvia Barona Vilar, Catedràtica de Dret Processal, Universitat de València, presenta les assignatures "Taller de tècniques de negociació, mediació i arbitratge" i "Procés civil: noves tecnologies i reptes en l'era globalitzada". Les quals s'impartiran dins del Màster en Dret, Empresa i Justícia de la UV.
El Prof. Ajudant Dr. D. Pablo Quinzá Redondo, Professor de Dret Internacional, Universitat de València, presenta l'assignatura "Fonts i metodologia: bases de l'investigació".
El Professor Titular de Dret Internacional Privat en la Universidad de Castilla-la Mancha reflexiona sobre la inclusió d'un Tribunal Internacional d'Inversions en l'Acord de Lliure Comerç entre la Unió Europea i Canadà.
Aquest seminari, presentat i moderat pel prof. Dr. Carlos Esplugues Mota, Catedràtic de Dret internacional privat i director del Màster, va comptar amb la presència dels professors Blanca Vilà, Catedràtica de Dret internacional privat de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Enrique Fernández Masiá, Professor Titular de Dret internacional privat de la Universidad de Castilla-La Mancha.
La Profa. Dra. Dª. Virginia Pardo Iranzo, Professora Titular de Dret Processal Universitat de València, presenta el submòdul "Línies generals per a una modernització de la justícia en un món globalitzat: Dret, Procés i Seguretat jurídica". El qual s'impartirà el novembre pròxim 2015, dins del Màster en Dret, Empresa i Justícia.
El Prof. Dr. D. Emiliano Borja Jiménez, Catedràtic de Dret Penal, Universitat de València, presenta el submòdul "Tutela penal i globalització econòmica". El qual s'impartirà el novembre pròxim 2015, dins del Màster en Dret, Empresa i Justícia.
Entrevista la Dra. Dra. h.c. Silvia Barona Vilar, Catedràtica de Dret Processal de la Universitat de València (Espanya) i membre del claustre docent del Màster, sobre temes d'actualitat jurídica en el Canal 10 d'Hondures.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es parla de l'oferta acadèmica de la institució, dels diferents serveis amb què compta la comunitat universitària i de les possibilitats que ofereix la Universitat tant per als universitaris com per a la societat.
La Universitat de València t'obri les seues portes. En les seues Facultats i Escoles Universitàries descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.
SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA: - Març (25/03/2015): Arbitratge i mediació per la protecció dels usuaris de serveis bancaris client de banca
Alumnos del Máster Universitario en Derecho, Empresa y Justicia de la Universidad de Valencia, hablan sobre su experiencia en el mismo.