Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

Blog

 • Leandro Zambrano Cañón

  TFM sobre 'Tributació de les inversions immobiliàries a Espanya i Colòmbia'

  21 de de setembre de 2017

  L'estudiant Leandro Zambrano defensa el seu Treball Final de Màster sobre la tributació de les inversions immobiliàries a Espanya i Colòmbia.

 • Hans Guthrie Solís

  Un estudiant defensa el seu TFM sobre la regulació econòmica a Xile

  19 de de setembre de 2017

  Regulación económica, notas para una mejor regulación és el títol del Treball Final de Màster, que el seu principal objectiu és analitzar com les eines de la millora regulatòria van lentament introduint-se en l'ordenament jurídic xilè.

 • Un alumne presenta el seu TFM sobre l'arbitratge com a solució de conflictes

  13 de de setembre de 2017

  L'alumne de Màster Juan Sebastián Arango presenta el seu TFM en el qual indaga i analitza els conceptes de contracte estatal actualment acceptats a Colòmbia i presenta les generalitats de l'arbitratge com a mecanisme alternatiu de solució de controvèrsies.

 • Sebastián Giraldo Castañeda

  Un alumne estudia en el seu TFM la importància de la signatura digital en el comerç electrònic

  11 de de setembre de 2017

  L'estudiant de Màster Sebastián Giraldo presenta un Treball Fi de Màster fonamentat en la Llei 527 del 18 d'agost de 1999 mitjançant la qual s'implementa la signatura digital i la utilització dels missatges de dades en Colòmbia. Aquesta se sembla a altre tipus d'instruments internacionals com el Real Decret Llei 14/1999 del 17 de setembre espanyol.

 • Coneixes totes les nostres xarxes socials?

  12 de de maig de 2017

  El Màster en Dret, Empresa i Justícia és un dels pocs que la Universitat de València oferta amb un tipus d'ensenyament semipresencial. Són moltes les i els estudiants matriculats residents en altres països que opten per aquesta modalitat per cursar-lo, de manera que les xarxes socials i les TIC són de gran importància per poder interactuar amb el professorat i posar-se al dia. T'expliquem quines són totes les xarxes socials de què disposa aquest Màster per facilitar la comunicació i difusió de la informació.

 • Universitat de València

  Espanya, destinació clau per a la formació d'estudiants internacionals

  21 de de març de 2017

  Els serveis educatius d'Espanya són cada vegada un major reclam per a l'alumnat estranger. Les universitats espanyoles han experimentat any rere any un increment en l'arribada d'estudiants d'altres països, que arriben per completar ací la seua formació i viure noves experiències.

 • Dia de la Dona

  Declaració de la UE pel Dia de la Dona

  8 de de març de 2017

  La xacra social de la violència de gènere i la desigualtat que pateixen les dones al planeta és, cada vegada més, un tema d'interès mediàtic i institucional. Amb motiu del Dia de la Dona, recordem el suport de la UE a la lluita contra aquesta problemàtica.

 • El profesor Esplugues i la professora Barona

  Professors de la UV, ponents sobre mediació en una universitat de Mèxic

  16 de de febrer de 2017

  Els professors Silvia Barona i Carlos Esplugues de la Universitat de València, reconeguts experts en matèria de mediació jurídica, van impartir diverses conferències sobre aquest camp del Dret durant els mesos de novembre i desembre de 2016 a la Universidad Modelo de Mérida (Mèxic).

 • A un pas del nou Tractat de Lliure Comerç entre Mèxic i la Unió Europea

  3 de de febrer de 2017

  Mèxic ja ha reaccionat davant l'ofensiva de Donald Trump de construir un mur fronterer entre els dos països i ha accelerat les negociacions per impulsar el nou Tractat de Lliure Comerç entre Mèxic i la Unió Europea. Vols conèixer més sobre ell?

 • Ponents en el Congrés Internacional de Dret.

  De la Justícia social a la Justícia Integral

  19 de de desembre de 2016

  La Facultat de Dret va ser l'escenari on va celebrar-se el Congrés Internacional per repensar el nou concepte de Justícia del segle XXI marcat per la glocalització en matèria de Justícia penal, que provoca efectes com la pèrdua d'identitat estatal o menys llibertat i seguretat.