Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

Blog

 • Carlos Eduardo Castiblanco

  Alumne colombià defensa el seu TFM sobre la Justícia i Govern Electrònic a Colòmbia

  13 de de setembre de 2022

  La present investigació té com a eix fonamental la implementació que ha tingut la intel·ligència artificial, en la justícia i entitats públiques de Colòmbia, amb la finalitat d'identificar els avanços que s'han generat i que va impulsar el Coronavirus (d'ara en avant COVID–19), ja que si bé és cert que el tema de la intel·ligència artificial, és un assumpte que s'ha desenvolupat en la seua teoria de forma àmplia i d'igual manera mitjançant aplicatius que faciliten cada vegada més la vida, també es fa necessari manifestar que existeixen unes certes bretxes governamentals, socials, i econòmiques, les quals, no han permés que la intel·ligència artificial emergisca de manera fàcil, com ho denota la teoria, i més en escenaris del públic, els quals de per si mateix, estan subjectes a decisions polític administratives manipulades, les quals si no tenen pressió social, molt probablement es quedarien estancades durant un temps prudencial.

 • Rocío Parraga Barreneche

  Estudiant de Colòmbia defensa el seu TFM sobre la violència de gènere econòmica i patrimonial

  27 de de juliol de 2022

  La violència gènere, se centra en l'actuació o conducta que desplega l'agressor, en especificació al gènere, és a dir per fet de la seua característica de dona sobre la qual exerceix subjecció que cause mort, mal o sofriment de manera física, sexual o psicològica, materialitzant-se tant en l'àmbit privat, entés com la família nuclear o el públic fora d'aquest entorn, que per a especificació del present escrit es va enfocar en l'àrea laboral.

 • Antonella Di Laudo

  Estudiant argentina defensa el seu TFM sobre les criptomonedes i la regulació al seu país

  19 de de juliol de 2022

  En aquesta època de quarta Revolució Industrial la Societat de la Informació s'ha valgut de les Tics per a crear un sistema monetari paral·lel a l'estatal amb les seues pròpies regles.

 • Julio Esplugues García

  L'alumne espanyol Julio Esplugues defensa el seu TFM

  9 de de juliol de 2022

  Davant un incompliment contractual, el contractant no incomplidor disposa a Espanya de diversos remeis enfront de l'incompliment de diversa naturalesa: satisfactiva, sinal·lagmàtica o indemnitzatòria. En alguns casos, pot combinar aquests remeis entre si, de manera que pot exigir el compliment forçós del contracte al costat d'una indemnització de danys o resoldre el contracte i sol·licitar una reparació del mal. Per això, la indemnització de danys apareix com un dels principals remeis enfront de l'incompliment.
   

 • Braulio Alexis Arias Villagómez

  L'alumne peruà Braulio Arias defensa el seu TFM

  8 de de juliol de 2022

  El fideïcomís peruà enfront del sistema de Dret Civil peruà és el Treball de Fi de Màster dividisc en tres capítols que es dediquen a desenvolupar, primer, els orígens del fideïcomís en general i en el sistema legal peruà, així com la seua ubicació en l'ordenament jurídic patri; el segon capítol, dedicat a l'estudi i anàlisi del fideïcomís com una figura típica en l'ordenament jurídic peruà, establint l'estructura típica del negoci jurídic i els seus principals trets en la llei especial; i finalment, el tercer capítol se centra en evidenciar les incongruències i desacords entre el fideïcomís i la Constitució Política peruana juntament amb el sistema de Dret Civil peruà.

 • Marcela Lugo García

  L'alumna colombiana Marcela Lugo defensa el seu TFM

  26 de d’octubre de 2021

  En efecte, el sistema de pensions per a accedir a una vellesa protegida és un tema d'especial interés en el món sencer i Colòmbia no és l'excepció.

 • Frank Fernando González Herrera

  L'estudiant cubà Frank González defensa el seu TFM sobre “La iniciativa econòmica no estatal en la Constitució econòmica de la República de Cuba”

  7 de d’octubre de 2021

  La nova Constitució de la República de Cuba l'any 2019 cerca, entre altres aspectes, actualitzar els fonaments del seu sistema econòmic consagrats en l'anterior Constitució de 1976, reformada en 1992 i 2002. En la nova Constitució s'aprecia una ampliació de l'espai operatiu per a les diferents modalitats de la iniciativa econòmica no estatal reconegudes en el propi text constitucional.

 • Ingrid Ochoa Preciado

  L'alumna equatoriana Ingrid Ochoa defensa el seu TFM sobre la tutela jurídica dels immigrants a l'Equador

  17 de de setembre de 2021

  El migrant és una constant en el món, la història de les nacions s'han enfortit per l'essència de les diferents cultures que habiten o van viure en el seu territori, aquest treball pretén determinar els canvis que produeixen la migració analitzant en el seu primer capítol la Migració Internacional, conceptes i evolució, enfocant-se en l'Estat Equatorià com a ens regulador del migrant en el seu territori, la cura al compliment dels Drets Humans i fonamentals, a més es considerarà els fenòmens que produeixen aquest impacte.

 • Akihisa Hirano

  L'estudiant Akihisa Hirano defensa el seu TFM sobre els defensors dels drets humà a Hong Kong

  2 de de setembre de 2021

  Les violacions de drets humans a la Xina van cridar cada vegada més l'atenció a nivell mundial en els últims anys, com el cas de l'opressió política dels protestadors a Hong Kong, o el genocidi cultural dels Uyghur, tancats en camps de concentració i subjugats al treball forçós; o l'opressió política del grup religiós dels Falungong, igual que l'opressió racial dels tibetans en els anys 90.

 • Julissa Victoria Granda Martínez

  Defensa de TFM per l’alumna equatoriana Victoria Granda sobre el desafiament de regular els entorns digitals a Llatinoamèrica

  27 de de juliol de 2021

  Amb el present treball d’investigació, l'advocada equatoriana Victoria Granda, es proposa entendre i comprendre la relació entre el Dret i la dinàmica d'aquests entorns digitals que han sorgit en el context de la Quarta Revolució Industrial, puntualment des del Big Data com a base de tota aquesta indústria.