Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

VI Jornades d'Orientació i inici de curs 2022-2023

  • 27 de juliol de 2022

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació celebrarà les jornades d’orientació adreçades a l’alumnat de primer curs els dies 7 i 8 de setembre per a donar la benvinguda al primer any universitari. Aquestes sessions introductòries tenen lloc la setmana anterior a l’inici de les classes en la Facultat, que serà el dilluns 12 de setembre per a tots els cursos.

Les VI Jornades d’Orientació per a l’alumnat de primer curs seguiran el següent calendari per titulacions/dia, hora i lloc de celebració:

Les sessions comptaran amb la presència del professorat coordinador del grau i del primer curs, de l’alumnat mentor i de l’ADR, i es tractaran aspectes d’interès com pla d’estudis, horaris, organització de la docència, matèries i exàmens, accés a l’Aula Virtual, ús del correu electrònic, pàgina web, xarxes, etc.

Cal recordar que l’alumnat de nou ingrés pot rebre l’ajuda i orientació de l’alumnat mentor, que facilita que la integració a la vida universitària siga el més fàcil possible. Per a tenir un mentor/a, cal enviar un correu a mentfftc1r@uv.es, tot indicant nom i cognoms i la titulació a començar.