Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Taller de decoració japonesa de Any Nou: Origami i la cal.ligrafia japonesa

  • 10 de desembre de 2021
Image de la noticia

El 17 de desembre la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació organitza en col•laboració amb la Japan Foundation el Taller de decoració japonesa d'Any Nou – Origami i la cal.ligrafia japonesa.

A les 16.00h en el Espai Cultural (1ª planta de la FFTiC) es realitzarà una sessió de benvinguda per a tots els participants del taller A continuació tindrà lloc el taller mateix a l'aula S-05 (planta -1 de la FFTiC).

L’Any Nou és una de les festivitats més especials pels japonesos, per tant, adornen les seues llars amb diversos tipus de decoracions per a atraure la felicitat, la longevitat o llevar les males energies.

El taller serà impartit per la professora Yuko Nakajima de Petit Japó. Després d'una xicoteta xarrada i demostració de la professora, els participants crearan la seua pròpia decoració usant Origami i cal•ligrafia per a desitjar un Feliç Any 2022.

El taller és gratuït i els participants rebran tots els materials necessaris. Animeu-vos a participar!

L'aforament màxim establit és de 40 persones, per a inscriure's només fa falta emplenar el següent formulari: https://forms.gle/F8qxwGRNiAJRHtEo6

El termini d'inscripció és fins al 15 de desembre o fins a completar l'aforament.

Imatges: