Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

1er Concurs de la FFTiC Samarretes per a la igualtat Paelles 2018

  • 21 de febrer de 2018
Imatge amb un tauler d'anuncis de fons amb el logotip de Paelles 2018 i el títol Samarretes per la Igualtat

Benvolgut alumnat:

Com ja sabeu, el curs passat es detectaren diversos missatges sexistes i masclistes a les samarretes de la Festa de les paelles on, majoritàriament, el públic és universitari.

Tot i no ser una festa promoguda des de la UV, la realitat és que gran part de l’alumnat acaba fent part de la celebració.

Convocatòries i bases reguladores (consulteu)

Fins: 28.02.2018 (14 hores)

Després del comunicat que va enviar la Unitat d’Igualtat de la UV a tota la comunitat universitària el Vicedeganat de Cultura, Igualtat i Comunicació (FFTiC) es va posar en marxa per buscar alternatives de millora.

Considerem que podem, entre totes i tots, aconseguir un canvi més enllà de les fronteres del nostre centre ja que, precisament, les samarretes proposades pel nostre alumnat són exemple d’enginy lingüístic, humor intel·lectual i respecte. Per això hem creat un grup de treball amb alumnat de la FFTiC: per ser motor de canvi i per intentar que altres centres continuen el nostre exemple.

Aquestes són les raons que ens han mobilitzat i, per tot açò, enguany us proposem des de la Facultat un concurs per tal de premiar el lema i el disseny més originals, creatius i respectuosos.

CONVOCATÒRIES I BASES REGULADORES:

1. Millor lema en valencià (màxim 200€) 

2. Millor lema en espanyol (màxim 200€) 

3. Millor lema en llengües estrangeres (màxim 200€) 

4. Millor disseny  (màxim 200€)