Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

En esta pàgina trobaràs informació sobre els següents punts:

Instruccions Generals

Per favor llegiu les següents Instruccions Generals abans de completar la vostra Llista d’assignatures!

 • La major part de les assignatures de la Universitat de València (UV) tenen assignades un valor de 6 crèdits ECTS.  En principi, els estudiants necessiten matricular-se d’uns 30 crèdits per semestre. Això normalment suposa triar entre 5-6 assignatures per semestre. Però és molt recomanable que els estudiants d’intercanvi indiquen un mínim de 18 crèdits per semestre quan proposen el seu Pla d’estudis al Coordinador acadèmic de la UV.
 • Cal tenir em compte que els Estudiants d’Intercanvi Internacional han de seleccionar el 50% de les assignatures de l’àrea d’estudis  per a la qual han sigut nominats. En cas que volgueren agafar assignatures que no pertanyen a l’àrea d’estudis de la seua nominació, només seria possible si hi hagueren places disponibles en eixa àrea/titulació.  De tota manera, l’autorització per a participar en cursos d’altres àrees d’estudis no es pot confirmar abans de l’arribada.

Coordinadors Acadèmics

A la Universitat de Valencia, cadascun dels diferents Graus té el seu propi Coordinador Acadèmic, que s’encarrega específicament de qüestions acadèmiques relacionades amb les assignatures. Per favor, cerca el teu coordinador ací.

El Servei Central de Relacions Internacionals s’encarrega només de temes administratius relacionats amb el registre dels estudiants. Per tant, es prega que t’adreces al teu coordinador acadèmic per a TOTES les qüestions acadèmiques que tinguen a veure amb:

 • assignatures
 • matrícula en els cursos
 • Llista d’assignatures
 • Oferta d’assignatures en anglès
 • Exàmens
 • Recerca per a Tesis

Per a estos temes també pots contactar amb la corresponent Oficina de Relacions Internacionals que existeix en algunes Facultats, i que són les següents:

Catàleg de cursos

A continuació pots trobar informació sobre els diferents Graus i els Plans d’estudis:

Després de seleccionar el "Grau" en què estàs interessat, hauràs de seguir els passos següents:

Clica en  "Pla d’Estudis" . Ací trobaràs la llista d’assignatures amb els crèdits assignats a cada matèria>

Clica en "Veure Fitxa" per a cada assignatura que vols consultar (ací s’indiquen els horaris, lloc i altra informació útil) >

Clica en els “Grup” i comprova la data d’inici i finalització de les classes i exàmens per a verificar si és de 1er semestre, de 2n semestre o de curs sencer >

Clica en "Guia Docent" > S’obrirà un PDF amb el contingut del Curs.

Pots  comprovar en este exemple com trobar el Catàleg de Cursos.

Les Facultats que ofereixen un nombre major d’assignatures en anglès són: Facultat de Dret, Facultat d’Economia Facultat de Farmàcia, Facultat de Psicologia i Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Més informació en:

Recorda que per a qüestions acadèmiques has de contactar amb el Coordinador Acadèmic o l’Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat.

Requisits lingüístics

Els estudiants d’Intercanvi Internacional que vulguen estudiar en la Universitat de València no necessiten presentar cap certificat oficial de coneixements d’idioma. No obstant això, és molt recomanable que tinguen un nivell adequat d’espanyol (B1 MCER) abans de vindre a la nostra Universitat. Excepte unes quantes àrees d’estudi (Dret, Economia, Farmàcia, Filologia, Psicologia), les assignatures són majoritàriament en espanyol.      

Passos per completar la Llista d’Assignatures

 1. Aconsegueix el model de Llista d’Assignatures ací i completa’l amb el teu nom i les dades correctes de la teua Universitat.  
 2. Per favor obri el Catàleg de Cursos online  per a trobar les assignatures que vols estudiar.

Completa la Llista d’Assignatures amb les matèries que has triat i comprova que tens un mínim de 18 crèdits per semestre i que el 50% de cursos siguen de l’àrea d’estudis per a la qual t’han nominat. Es poden fer canvis en els cursos indicats en qualsevol moment després de la teua arribada a València i sempre amb la conformitat del Coordinador acadèmic

Cal tenir en compte que els estudiants d’Intercanvi Internacional només poden agafar assignatures de Grau. Dins d’este programa no és possible optar a assignatures dels nostres Màsters Oficials.

Comprova que has emplenat bé la Llista d’Assignatures abans d’enviar-la per correu electrònic al Coordinador Acadèmic (no al Servei de Relacions Internacionals). També pots enviar-la a la corresponent Oficina de Relacions Internacionals de la teua Facultat, que pot trobar ací.

Estudiants de la Facultat d’Economia

Els estudiants registrats en les titulacions:

 • Administració i Direcció d’Empreses
 • Economia
 • Finances i Comptabilitat
 • Negocis Internacionals
 • Turisme

Rebran un correu electrònic de la Facultat d’Economia (int-of.economia@uv.es) amb l’oferta real d’assignatures i instruccions concretes sobre com pre-matricular-se.

Açò serà aproximadament al final de juny per als estudiants que s’incorporen en setembre i a finals de novembre per a estudiants que s’incorporen en febrer.

Per tant, la informació disponible en la pàgina web sobre els cursos és merament orientativa. Per favor, recorda que per a vosaltres és obligatori seguir les instruccions de la Facultat d’Economia.