Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Programació d'activitats del CAL de Blasco Ibáñez
Programació d'activitats del CAL de Blasco Ibáñez

Veniu al CAL de Blasco Ibáñez a aprendre llengües mentre jugueu, xarreu, reflexioneu, descobriu cultures, llegiu, sentiu música i, en definitiva, gaudiu! Us hem preparat una programació plena d'activitats per a ajudar-vos en el vostre procés d'aprenentatge.

Recordeu que als centres d'aprenentatge de llengües (CAL) de la Universitat de València podeu aprendre, autònomament, valencià, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, xinès, rus, àrab, polonès i castellà, a més de rebre assessorament, correcció de redaccions i exercicis de resposta oberta, grups de conversatutories, simulacres de proves, etc.

Totes les activitats i serveis són gratuïts per a la comunitat universitària. Si encara no hi formeu part, feu-vos membres del col·lectiu Alumni UV. Si teniu cap dubte o voleu assistir i participar en les activitats escriviu-nos a cal.blasco@uv.es. També ens podeu visitar virtualment o presencialment.

En les novetats del nostre web, i també en www.uv.es/llengues/cal, trobareu la informació actualitzada i específica de cada activitat. 

 

Data De 26 de gener de 2023 a 1 de juny de 2023. 24h. Tots els dies.

 

Lloc de realització Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez

 
Organitza

Servei de Llengües i Política Lingüística.

https://www.uv.es/llengues

 

Contacta cal.blasco@uv.es

 
Més informació