Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

De la bresca al plat. Gastronomia de la mel
III Universitat de Tardor d'Ayora. Inscripció oberta

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Societat, l'Ajuntament d'Ayora, la Diputació de València i Caixa Popular, continuen creant interessants sinergies en pro de consolidar el projecte d'Universitats Estacionals, traient a la llum la tercera edició de la Universitat de Tardor d'Ayora (UNAY), centrada de nou en la cultura de la mel.

Després de l'èxit de les edicions precedents en ple temps de pandèmia, 2020 i 2021, el 3 de novembre del present 2022 celebrarem la tercera edició. Si en la primera decidíem tractar la mel des d'una perspectiva històrica i en la segona abordarem els reptes de l'apicultura en l'actualitat, en la tercera aquest preuat producte serà estudiat des del punt de vista de la gastronomia, la nutrició i la salut. Per a això, reunirem a consumats especialistes de l'àmbit de les Ciències Gastronòmiques, incloent una xicoteta activitat pràctica com a cloenda.

En definitiva, la Universitat de Tardor d'Ayora, localitat famosa per la seua tradició abellaire i per la celebració del Primer Tall de la Mel, tornarà a ser punt de trobada i debat entorn d'aquest producte, plasmant la transversalitat i pluralitat de temàtiques treballades per professionals i investigadors de la Universitat de València, així com la transferència de coneixement entre la universitat i el territori.

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 17 d’octubre de 2022 a 2 de novembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
  • 3 de novembre de 2022 de 17:30 a 20:30. Dijous.
 

Lloc de realització Auditori Municipal "Mencía de Mendoza" (Ayora)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de cultura i Societat

Diputació de València

Caixa Popular

Ajuntament d'Ayora.

territori@uv.es

 

Contacta antonio.briz@uv.es

 
Més informació