Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Grup de Teatre
Grup de Teatre Nivell 1 i 2. Reconegut amb 1 crèdit ECTS. Inscripció oberta

L’Aula d'Arts Escèniques té dins dels seus objectius potenciar el teatre i la dansa i acostar-la al món universitari, ampliant així els seus coneixements en aquesta activitat.

El Taller de Teatre permanent dura tot el curs acadèmic. Les sessions sempre son els dilluns per la vesprada de 16 a 20h. El taller acaba amb una mostra de teatre en la Sala Matilde Salvador a finals de maig..

En finalitzar el taller l'alumnat podrà valorar la seua experiència sobre aquest taller. Uns dels objectius d’aquest taller de teatre és que l’alumne puga adquirir les eines bàsiques, tant vocals com corporals i creatives, per a poder participar com a intèrpret i creador en un procés teatral. Haurà desenvolupat també la seua capacitat de percepció i concentració i haurà aprés sobre el treball en equip i la col·laboració.

 

GRUP DE TEATRE DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Nivel 1 (17/10/22 al 29/5/23) Dilluns de 16 a 20h. Prof. Eva Zapico (Fitxa)

Edif.Antiga Escola de Magisteri (C/Alcalde Reig,8)

Automatrícula

Nivel 2 (17/10/22 al 29/5/23) Dilluns de 16 a 20h. Prof. Jorge Picó (Fitxa)

Sala Matilde Salvador (Centre Cultural La Nau)

Automatrícula*

 

*Adreçat a estudiants que ja hagen cursat el taller de teatre permanent de primer nivell en l'Aula d'Arts Escèniques UV, o a persones interessades amb una certa experiència prèvia demostrable en el seu currículum. La selecció de les persones que desitgen entrar en el Taller de teatre permanent de 2on. nivell sense haver cursat el Taller de teatre permanent de 1er. nivell, serà a través d'una entrevista amb el professor i han d'enviar el seu curriculum vitae a pep.sanchis@fundacions.uv.es

 

Data De 7 de setembre de 2022 a 17 d’octubre de 2022. 24h. Tots els dies.

 

Lloc de realització Nivell 1:Antiga Escola de Magisteri (C/Alcalde Reig,8) nivell 2 Sala Matilde Salvador Centre Cultural La NAU

 
Organitza

Aula d'Arts Escèniques

Servei de Cultura Universitària.

https://extensio.uv.es

 

Contacta cursosextensio@uv.es

 
Més informació