Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Convocat el concurs interuniversitari Aula Emprén 3i (triple impacte)
Convocat el concurs interuniversitari Aula Emprén 3i (triple impacte)

El concurs s’organitza en dos fases: una primera, on es podrà inscriure l’alumnat que haja participat en la competició Idees MOTIVEM dels cursos 2021/2022 i 2022/2023; i una segona, on els guanyadors de la primera fase representaran a la Universitat de València en el concurs interuniversitari, on participaran equips seleccionats per cadascuna de les universitats públiques valencianes.

Els premis econòmics són de 900 € per als tres equips guanyadors de la primera fase, i de 3.000 €, 2.000 € i 1.000 € per als tres guanyadors de la segona. La competició interuniversitària es celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol a la Residència Universitària Damià Bonet, que allotjarà l’estudiantat de les cinc universitats públiques participants. Durant aquests dies, es portarà a terme un programa formatiu als equips participants que els permetrà adquirir competències per a transformar el seu projecte en una idea de negoci de triple impacte: social, ambiental i econòmic. El programa formatiu estarà liderat per l'equip de Yanus Hub.

Compta amb el suport econòmic del programa LLAMP 5UCV_Campus de Emprenedoria Innovadora i Sostenible, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Els equips podran inscriure’s a través de la Seu Electrònica fins al dia 18 de juny de 2023.

Més informació i inscripció a través del següent enllaç.

 

Data De 16 de maig de 2023 a 18 de juny de 2023. 24h. Tots els dies.

 

Lloc de realització UVemprén

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació