Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Són convocatòries que no gestiona la Universitat de València. L’estudiant s’ha de dirigir a l’entitat convocant. Hi ha informació a la web del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació i també en el Servei d’Informació i Dinamització. No publiquem totes les ajudes que existeixen, no renuncies a fer la teua pròpia cerca en la xarxa.

UNIVERSITÉ LAVAL, BEQUES 2016-2017

Es convoquen 400 beques d'estudis a Canadà per al curs acadèmic 2016-2017. Cal dirigir carta de motivació i demanar el formulari d'inscripció a les beques al secretariat de la universitat: lavalunivcanada@outlook.com 

Beques AVENIR

Programa de beques per a estudiants espanyols que vulguen estudiar o realitzar pràctiques en França

http://www.ambafrance-es.org/AVENIR-17-bourses-d-excellence

Beques Santander Universidades

Més informació: https://www.becas-santander.com

Eurodyssee

Programa de les regions europees que permet fer pràctiques d'entre 3 i 7 mesos a jovens d'entre 18 i 30 anys. Més informació en la seua pàgina web http://www.eurodyssee.eu/

Fulbright Espanya

Ampiació d'estudis Màster i Doctorat http://fulbright.es/convocatorias/ver/1453/ampliacion-de-estudios/2016-2017

Programa Vulcanus

El programa consisteix en la realització de pràctiques industrials en una empresa japonesa durant un període de 8 mesos. Els estudiants reben una beca (2.000.000 ien) per al viatge d'anada i tornada i les despeses de manutenció al Japó (són allotjats per l'empresa que els acull durant els 12 mesos).

Més informació en aquest enllaç

Beques ICEX

Beques per a la formació de joves professionals especialitzats en la prestació de serveis d’internacionalització empresarial. Els programes de Beques ICEX ofereixen una excel•lent oportunitat d'aconseguir una sòlida formació teòrica en comerç internacional i una especialitzada formació pràctica en les distintes oficines de la Xarxa Exterior i Territorial del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, en empreses espanyoles amb activitat internacional o en institucions internacionals.

Més informació: http://www.icex.es

Beques de Internacionalització IVEX

Aquestes beques tenen com a finalitat principal la formació i l’especialització professional i la realització de pràctiques sobre els distints aspectes que afecten el procés d’internacionalització de l’empresa de la Comunitat Valenciana.

Més informació: http://www.ivex.es

Beques Sauvé

El programa Sauvé Scholars ofereix beques a jòvens líders de menys de 30 anys, de qualsevol país de la Terra, que vulguen canviar el món. Els beneficiaris son triat segons el principis expressats per la Right Honourable Jeanne Sauvé: iniciativa, motivació, visió, imaginació, habilitats comunicatives, consciència de qüestions claus en àmbit local i internacional, desig fort de canviar el món.

Més informació: http://www.sauvescholars.org

Beques BBVA

El BBVA té diversos programes de beques per a pràctiques per estudiant, titulats en àmbits geogràfics diversos.

Més informació: http://is.gd/zM4ppW