Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

1. Sóc Sicue. Què és això?

SICUE és l'acrònim de Sistema de Intercanvi entre Centres Universitaris Espanyols. És un programa de mobilitat estudiantil entre universitats espanyoles convocat i regulat per la Conferència de Rectors d'Universitats Espanyoles (CRUE)

2. M'han adjudicat una estada en la Universitat de València. Què he de fer?

Pots contactar amb el coordinador o centre de la UV per a informar-te de l'oferta acadèmica disponible. En el moment que convingues, has de consensuar i signar el teu contracte acadèmic amb el coordinador de la teva Universitat d'origen. Pots enviar el contracte d'estudis una vegada signat o portar-lo a la teva arribada.

3. Com puc contactar amb el meu coordinador de la UV per a informar-me sobre qüestions acadèmiques?

Pots trobar el seu correu electrònic en:
http://www.uv.es/webrelint/1_Programa_Erasmus_Estudis/1_1_Outgoing/1_1_1_Informacio_General/coordinadores_Titulacion.pdf

4. Quins passos he de seguir al llarg de la meua estada a la UV?

Fes clic en el següent enllaç:
http://www.uv.es/uvweb/universidad/ca/relaciones-internacionales/movilidad-intercambio/programa-sicue/seneca/estudiantes-otras-universidades/informacion-general-1285847249628.html

5. Com obtinc les notes?

Les notes s'expedeixen en la secretaria de la teva facultat o centre en la UV i s'envien directament a la teua universitat.

6. Hi ha cap ajuda ecònomica?

No hi ha cap ajuda de la que tinguem coneixement. Fa anys hi havia una beca coneguda com Seneca però fa diversos anys que no es convoca. No renuncies a fer la teua propia busca en la xarxa o les institucions de la teua ciutat o comunitat autònoma.

7. Que he de fer per a incorporar-me a la Universitat de València?

Visita la nostra pàgina d'informació per a estudiants SICUE que venen d'altres universitats.