Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Benvingut a la web de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València per als programes d'intercanvi. En aquesta pàgina trobarà tot el que necessita saber per venir i estudiar amb nosaltres. Pot trobar informació sobre la Universitat, l'Escola d'Enginyeria, al Campus de Burjassot, les formes d'allotjament i de com viure aquí, la ciutat, el país i, per descomptat, també pot fer una ullada als estudis que ensenyem i les diferents possibilitats que tenen, si us decidiu ha venir. 

Si finalment vostè decideix venir aquí, esperem que vostè gaudeixi de la seva estada a València, que la vostra visita sigui cultural i acadèmicament satisfactòria i que el programa d'intercanvi complisca les vostres expectatives. 

Suggerim als alumnes tractar de planificar els seus estudis abans d'arribar a València. La Universitat de València ofereix als estudiants l'oportunitat d'estudiar cursos acadèmics de qualitat (a el mateix nivell que les millors universitats d'Europa) i l'avantatge de fer-ho en un lloc meravellós.

Una bona introducció que pot ajudar és aquesta Guia de la Universitat de València, i un llibre de frases comuns.

Estarem encantats de respondre qualsevol pregunta o suggeriment que tinguin. Podeu enviar un missatge a qualsevol dels coordinadors o a l'adreça electrònica principal: erasetse@uv.es 

Què és convenient saber abans d'arribar? 

Hi ha dos problemes principals quan arriba a València: acadèmics i on allotjar-se i viure: 

- El Problema Acadèmic, està relacionat amb triar les assignatures que estudiarà. És acordat en el contracte d'estudis, i vostè ha de parlar amb els coordinadors de la seva universitat i aquí. Per resoldre les qüestions administratives ha d'anar a l'Oficina de Relacions Internacionals que hi ha al Campus de Burjassot, situada a la Biblioteca central. 

- Sobre com viure, hi ha algunes costums diferents a Espanya, a més per trobar allotjament ha de saber una mica de la ciutat de València. Per tot això, pot posar-se en contacte amb l'estudiant assistent d'estudiants perquè l'ajudi. 

Per tant, si vostè està a l'aeroport, pot agarrar el metro, l'autobús o un taxi, per anar a València (~10 km), al seu lloc d'allotjament. L'estació de ferrocarril es troba al centre de la ciutat. Si no té lloc definitiu, potser vostè vulgui reservar algun de caràcter temporal. Per a continuació, trobar un lloc fix, com una residència o un pis compartit (més econòmic i habitual a Espanya). 

La Universitat de València no proporciona allotjament. No obstant això, tractem d'ajudar els estudiants. Podeu consultar la llista de recursos que hi ha en aquesta pàgina web (pestanyeta allotjament) que conté alguns dels recursos per trobar allotjament. A més, pots buscar anuncis enganxats a les parets, fanals, taulers d'anuncis de les facultats, cabines telefòniques etc ... Aquests anuncis d'allotjaments estan situats principalment, prop de les facultats. 

L'Escola d'Enginyeria (ETSE) està situada a Burjassot, un poble prop de València. Si vostè no viu a Burjassot, vostè ha d'agarrar el tramvia / metro o l'autobús per arribar. (Burjassot és a prop, de la ciutat de València). També és interessant pensar si vol viure en un lloc especial per eixir o per conèixer la ciutat. 

Per fer cursos d'idioma espanyol, hi ha diverses acadèmies per aprendre, a la Universitat i privades, en ambdues cal pagar per apuntar-se, però l'acadèmia de la universitat és més econòmica. 

Recordeu que l'estudiant de l'escola assignat per ajudar-lo, pot recollir-lo en el seu lloc d'arribada i ajudar-lo en els seus primers dies. 

Si us plau poseu-vos en contacte abans d'arribar a l'adreça: erasetse@uv.es 

 

La Universitat 

Podeu trobar informació sobre la Universitat accedint a la web de la Universitat de València 

Tots els estudiants estrangers que pertanyen al programa Sòcrates-Erasmus o qualsevol altre programa d'intercanvi han d'informar de la seva arribada a l'Oficina de Relacions Internacionals: 

  • Campus de Burjassot. Biblioteca Central - Planta baixa 

Tel (+34) 96 354 44 14 Fax: (+34) 96 354 44 13 

e-mail: relint.burjasot@uv.es 

  • Campus de Blasco Ibáñez. Avda .. Blasco Ibañez, 13. 46010 València 

Tel (+34) 96 386 41 10 Fax: (+34) 96 386 42 24 

e-mail: relaciones.internacionales@uv.es 

 

A més de les seues classes normals, els professors de la Universitat tenen algunes hores d'atenció personalitzada cada setmana. Els estudiants poden reunir-se amb els seus professors i debatre qüestions sobre els cursos que estudien. Les Tutories de cada professor es publiquen al tauler de notícies de cada departament.  erasetse@uv.es

Les qualificacions finals s'enviaran directament als estudiants d'intercanvi a les seves Universitats de Origen.Això es farà després de Juny per als alumnes que van tenir les seues classes en el primer semestre.Y després d'Octubre per a aquells que van tenir les seves classes ja fos durant el curs sencer o només en el segon semestre. Un crèdit espanyol equival a un ECTS. 

Si vostè ve ací pot prendre classes d'idiomes en espanyol i català, idiomes en què s'imparteixen les classes. 

Espanyol http://www.uv.es/=idiomas/eng/index2.html 

Català / Valencià http://www.spluv.es/index.php/aprendre-catala-i-altres-llenguees/cursos-de-valencia 

 

El campus 

L'Escola d'Enginyeria (ETSE) està situat al Campus de Burjassot, un poble proper a València ben comunicat. Es pot arribar en cotxe des de València prenent l'autopista a Ademús i Llíria (vegeu el mapa), o vostè pot arribar amb autobús vermell de l'EMT (línia 63) també amb el tramvia i de metro (L4) (Parada del tramvia TVV

http://www.uv.es/uvweb/enginyeria/ca/escola/coneix-nos/situacio-contacte/ubicacio-1285848758157.html 

 

L'escola d'Enginyeria 

L'Escola d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València s'ha creat fa molt poc. De fet, va ser creada oficialment el 24 de setembre de 2003. Aquesta nova Escola d'Enginyeria de la Universitat de València té l'origen en les necessitats i els desitjos de tres departaments de la nostra Universitat. Aquests són els departaments d'Enginyeria Química, Enginyeria Electrònica i Informàtica. Tots aquests departaments estan implicats en la docència en diversos graus d'enginyeria de la nostra Universitat en el seu Campus de Burjassot. 

http://www.uv.es/uvweb/enginyeria/ca/escola/coneix-nos/presentacio-1285845343739.html