Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

En esta pàgina trobaràs informació sobre els següents punts:

Instruccions Generals

Per favor llegiu les següents abans de completar el vostre Contracte d’Estudis!

 • La major part de les assignatures de la Universitat de València (UV) tenen assignades un valor de 6 crèdits ECTS.  En principi, els estudiants necessiten matricular-se d’uns 30 crèdits per semestre. Això normalment suposa triar entre 5-6 assignatures per semestre. Però és molt recomanable que els estudiants d’intercanvi indiquen un mínim de 18 crèdits per semestre quan proposen el seu Contracte d’estudis  al Coordinador acadèmic de la UV.
 • Cal tenir em compte que els Estudiants Erasmus han de seleccionar el 50% de les assignatures de l’àrea d’estudis  per a la qual han sigut nominats. En cas que volgueren agafar assignatures que no pertanyen a l’àrea d’estudis de la seua nominació, només seria possible si hi hagueren places disponibles en eixa àrea/titulació.  De tota manera, l’autorització per a participar en cursos d’altres àrees d’estudis no es pot confirmar abans de l’arribada.
 • Els i les estudiants entrants només podran cursar assignatures corresponents al nivell d'ensenyament universitari oficial que els corresponga segons el conveni de mobilitat signat, es a dir, grau o master. 
  No és possible la matrícula en assignatures de diferent cicle.

Coordinadors Acadèmics

A la Universitat de Valencia, cadascun dels diferents Graus té el seu propi Coordinador Acadèmic Erasmus, que s’encarrega específicament de qüestions acadèmiques relacionades amb les assignatures.

El Servei Central de Relacions Internacionals s’encarrega només de temes administratius relacionats amb el registre dels estudiants. Per tant, es prega que t’adreces al teu coordinador acadèmic per a la signatura del Contracte d’estudis així com per a TOTES les qüestions acadèmiques que tinguen a veure amb:

 • assignatures
 • matrícula en els cursos
 • Contracte d’Estudis
 • Oferta d’assignatures en anglès
 • Exàmens

Per a estos temes també pots contactar amb la corresponent Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat, i que són les següents:

Catàleg de cursos

Pots trobar informació sobre els diferents Graus i els Plans d’estudis

Després de seleccionar el Grau en què estàs interessat, hauràs de seguir els passos següents:

Clica en  "Pla d’Estudis" . Ací trobaràs la llista d’assignatures amb els crèdits assignats a cada matèria.

Clica en "Veure Fitxa" per a cada assignatura que vols consultar (ací s’indiquen els horaris, lloc i altra informació útil) >

Clica en els “Grup” i comprova la data d’inici i finalització de les classes i exàmens per a verificar si és de 1er semestre, de 2n semestre o de curs sencer >

Clica en "Guia Docent" >S’obrirà un PDF amb el contingut del Curs.

Pots  comprovar en este exemple com trobar el Catàleg de Cursos.

Les Facultats que ofereixen un nombre major d’assignatures en anglès són: Facultat de Dret, Facultat d’Economia Facultat de Farmàcia, Facultat de Psicologia i Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Més informació en:

Recorda que per a qüestions acadèmiques has de contactar amb el Coordinador Acadèmic o l’Oficina de Relacions Internacionals de les diferents Facultats.

Requisits lingüístics

Els estudiants ERASMUS que vulguen estudiar en la Universitat de València no necessiten presentar cap certificat oficial de coneixements d’idioma. No obstant això, és molt recomanable que tinguen un nivell adequat d’espanyol (B1 MCER) abans de vindre a la nostra Universitat. Excepte unes quantes àrees d’estudi (Dret, Economia, Farmàcia, Filologia, Psicologia), les assignatures són majoritàriament en espanyol.      

Passos per completar el Contracte d’Estudis

 1. Aconsegueix el Contracte d’Estudis de la teua Universitat d’origen i completa’l amb les dades correctes de la teua Universitat.  Has de tindre en compte que les Dades de Contacte de la Universitat de València són: 

Codi Erasmus: E VALENCI01/  Adreça: Av. Blasco Ibáñez, 13-46010 Valencia / PAÍS, Codi: Spain, ES

Comprova que indiques el nom del Coordinador Acadèmic de Titulació de la UV (i no la persona de contacte del Servei de Relacions Internacionals!)

 1. Per favor obri el Catàleg de Cursos online  per a trobar les assignatures que vols estudiar.

Completa el Contracte d’Estudis amb les assignatures que has triat i comprova que tens un mínim de 18 crèdits per semestre i que el 50% de matèries siguen de l’àrea d’estudis per a la qual t’han nominat. Es poden fer canvis en els cursos indicats en el Contracte d’Estudis en qualsevol moment després de la teua arribada a València i sempre amb la conformitat del Coordinador acadèmic (Changes to the original Learning Agreement)

Cal tenir en compte que després de la implementació de l’EEES les universitats espanyles segueixen el sistema 4+1 (4 = 4 anys de Grau + 1 any de Màster) Això significa que una gran part d’estudiants europeus matriculats en estudis de Màster en les seues universitats d’origen, en la UV podran triar assignatures del nostre 4t any de Grau, atès que estos cursos són equivalents al 1er any d’altres Màsters europeus, però no podran triar assignatures dels nostres Màsters oficials. Esta condició no s’aplica als estudiants nominats per a un concret Màster en virtud d’Acord Bilateral signat entre les nostres Universitats.

 1. Comprova que has signat el Contracte d’estudis i que la teua Universitat també l’ha signat i segellat abans d’enviar-lo per correu electrònic al Coordinador Acadèmic (no al Servei de Relacions Internacionals). També pots enviar-la a la corresponent Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat, que pot trobar ací.

Estudiants de Medicina i Odontologia

Si eres estudiant de Medicina i Odontologia, clica en el següent enllaç ver a consultar les instruccions especifiques de la teua Facultat, o contacta amb exteriores.medicina@uv.es.

Estudiants de la Facultat d’Economia

Els estudiants registrats en les titulacions:

 • Administració i Direcció d’Empreses
 • Economia
 • Finances i Comptabilitat
 • Negocis Internacionals
 • Turisme

Rebran un correu electrònic de la Facultat d’Economia (int-of.economia@uv.es) amb l’oferta real d’assignatures i instruccions concretes sobre com pre-matricular-se. Açò serà aproximadament al final de juny per als estudiants que s’incorporen en setembre i a finals de novembre per a estudiants que s’incorporen en febrer.

Per tant, la informació disponible en la pàgina web sobre els cursos és merament orientativa. Per favor, recorda que per a vosaltres és obligatori seguir les instruccions de la Facultat d’Economia.