University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Terminis de preinscripció: No oferit per al curs 2016-2017

Cursos d'Adaptació al Grau

El curs d'Adaptació és un curs d'un any de duració. La superació del CAG de Turisme permet als diplomats en Turisme obtenir el títol de graduat en Turisme.
Únicament podran accedir als Cursos d'Adaptació als Grau de Turisme i ADE els diplomats de Turisme i de Ciències Empresarials, respectivament. Per tant, no hi podran accedir els estudiants que no hagen acabat els estudis de la diplomatura.
El cost del crèdit és el mateix que el cost dels crèdits en els graus. Pots demanar la beca del Ministeri si et matricules de tots els crèdits del curs. No obstant això, queda subjecte al decret que regula les beques del curs acadèmic corresponent.

Sobre les mencions

Els nous graus s'organitzen a través d'itineraris formatius, que permeten als estudiants aprofundir en les competències específiques d'un dels àmbits de treball propis de la titulació. Quan es cursen el 80% de les matèries de l'itinerari, això queda recollit en el suplement europeu al títol a través d'una menció.

Respecte a la beca Erasmus

No està previst gaudir d'una beca Erasmus cursant el Curs d'Adaptació al Grau .

Estructura del Curs d'Adaptació al Grau de Turisme

Els diplomats en Turisme que vulguen realitzar el Curs d'adaptació, hauran de cursar un itinerari específic establert per la Comissió Acadèmica del Títol. Punxa en aquest enllaç.