University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

MIIVO MOBILITY, de 4 alumnes de International Business, premi VLC/Startup en la Modalitat SEMILLERO

  • March 1st, 2022
Image de la noticia

L'empresa Miivo Mobility, constituïda per Sergio Moreno, Adriá Aguado, Ángel Troncoso i Alejandro Domínguez, no deixa de collir reconeixements. Quan era tan sols una idea d'emprenedoria amb impacte, al maig de 2021, Miivo va ser el projecte guanyador del concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge organitzat per UVemprén i va obtindre 12.500€ amb la finalitat de validar la seua idea de negoci a través de la seua implementació real.

Passats uns mesos d'intens treball, fa unes setmanes, en el XXI Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d'Economia, Miivo va guanyar el X Premi Emprenedors patrocinat per CaixaBank com a millor projecte empresarial posat en marxa per joves estudiants o titulats de la Facultat.

En aquesta ocasió, Miivo Mobility ha sigut una de les 6 startups triades en la modalitat Semillero de la VII edició del concurs VLC/Startup, un programa de suport a les empreses innovadores, que s'emmarca en un conveni de col·laboració subscrit entre el Parc Científic de la Universitat de València i el Banc Santander.

Com a premi, a més de rebre una dotació econòmica de 1.500 euros, Miivo podrà instal·lar-se en un dels espais de coworking del PCUV durant dotze mesos de manera gratuïta i participarà en un programa formatiu específic dirigit a emprenedors.

I el millor està per arribar, perquè estan en ple llançament i la seua aplicació estarà disponible a partir del 25 de febrer: 
https://valenciaplaza.com/miivo-la-aplicacion-definitiva-para-moverse-por-valencia

Si vols saber més sobre aquests premis i veure els vídeos de Miivo i dels altres projectes guanyadors, visita aquest enllaç: https://links.uv.es/sal50EC