University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Francisco Soler i Gaspar Álvarez, elaboren el quadre de comandament del PICEI 2022

  • June 8th, 2023
Image de la noticia

Francisco Soler Tarazona, professor Associat del Departament de Direcció d'Empreses, i Gaspar Álvarez Barba, professor Associat del Departament d'Economia Aplicada, Àrea de Mètodes Quantitatius per a l'Economia i l'Empresa, com a representants de l'empresa ANOTACIÓ ASSESSORS I CONSULTORS, S.L.L., han sigut els encarregats d'elaborar el quadre de comandament amb les xifres extretes del Programa de Caracterització d'Empreses Innovadores per a Impulsar la seua Projecció (PICEI).

El passat 31 de maig, en la seu de la Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV), responsable de la coordinació del PICEI, van ser presentades, amb la intervenció d'Andrés García Reche, vicepresident executiu de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), les conclusions de l'edició 2022. A continuació, el director del PCUV, Pedro Carrasco, va destacar que "l'informe identifica possibles solucions en temes transversals, proporciona diàleg i contacte entre tots els actors de l'ecosistema empresarial, millora la visibilitat i coneixement de les empreses innovadores i dóna a conéixer a les institucions els perfils d'aquesta mena de societats i exportar-los".

Per a l'elaboració del PICEI 2022, el PCUV es va recolzar en dues empreses externes que van facilitar que l'informe es poguera dur a terme. Per part seua, GFK EMER AD HOC RESEARCH, S.L., amb quaranta-cinc anys d'experiència, va estar al capdavant de l'estudi en totes les seues fases. D'altra banda, APUNTE ASESORES Y CONSULTORES, S.L.L.(www.apunte.es) va ser l'encarregada d'elaborar el quadre de comandament amb les xifres extretes del PICEI per a la seua visualització en la web del PCUV de forma més interactiva.

Francisco Soler, consultor estratègic i financer, va tancar la presentació del PICEI, exposant el seu treball que va realitzar a través de l'eina de Microsoft PowerBI, juntament amb el seu company Gaspar Álvarez en la quarta edició de l'informe de caracterització d'empreses. "El que fa l'eina és recollir una dada per a presentar-lo d'una manera amigable" i que així "quan els comparteixes amb empreses o organitzacions d'una forma senzilla els usuaris vegen els principals indicadors claus a seguir en la seua organització", va postil·lar Soler.

Enllaç als resultats del PICEI 2022 i al quadre de comandament en PowerBI: https://www.pcuv.es/es/empresas/programa-picei