University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

3 estudiants de la Facultat d’Economia en la final del Global Management Challenge Comunitat Valenciana 2022

  • April 1st, 2022
Image de la noticia

Global Management Challenge (GMC) és la major competició d'estratègia i gestió empresarial del món recolzada en una eina de simulació. Aquest concurs està orientat a joves, universitaris, emprenedors i treballadors d'empreses, que formen equips de 3-4 membres. En iniciar cada ronda de competició els equips reben una empresa virtual igual per a tots, que han de gestionar.

El passat 31 de març es va celebrar la final de la 3a Edició de Global Management Challenge Comunitat Valenciana, en la qual han quedat en primer i segon lloc, tres estudiants de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, amb dos projectes diferents.

El projecte guanyador, PUZLE, està format pels alumnes Emilio Mezzotero Usagre, Pablo García Maldonado i Jorge Martínez Canet. Aquests dos últims, Pablo i Jorge, estudiants del Grau en Negocis Internacionals de la Facultat.

Ha sigut una final molt ajustada on els guanyadors han obtingut un rendiment de la inversió lleugerament superior al del segon equip classificat. Amb aquest resultat, podran continuar competint en la Final Nacional de GMC 2022 i optar a la Final Internacional.

El segon lloc ha sigut per a l'equip CDS – CV, format per Javier Ruiz Puchol, Jordi Ribera Armengol i Marc Aguilar Viel. El seu líder, Javier, és estudiant del Grau d'Economia de la Facultat.

ENHORABONA a tots els participants en representació de la Facultat, i MOLTA SORT a l'equip de PUZLE de cara a la fase nacional i internacional de la competició!!

Més informació:https://www.dynamicgc.es/global-management-challenge/