University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

7 març 2016 Dia Internacional de la Dona

 


La Facultat d'Economia de la Universitat de València ha commemorat aquest 8 de març amb un acte acadèmic celebrat el dia 7 en el qual també ha tingut lloc el lliurament de diplomes del III Premi "Igualtat a la Facultat d'Economia", que s'ha dedicat en aquesta tercera convocatòria a fotografies sota el lema “Treballant per la igualtat".

La taula presidencial ha estat composta per Antonio Ariño, Vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València; José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia; Isabel Lozano, regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de València; i Rosa Yagüe, Vicedegana de Participació i Cultura de la Facultat i Presidenta de la Comissió d'Igualtat.

La regidora d'Igualtat ha destacat la importància que des de l'àmbit acadèmic s'atorga a aquest tipus d'actes, mentre que el Degà i el Vicerector han ressaltat els progressos quant a igualtat que han tingut lloc en les dues últimes dècades en la societat, així com l'important paper que estan exercint les dones en llocs d'alta responsabilitat.

A continuació, la professora Begoña Giner, catedràtica de la Universitat de València i professora del departament de Comptabilitat de la Facultat d’Economia, ha impartit una conferència sobre "El paper de la dona en la professió i en l'acadèmia: algunes reflexions personals". En aquesta ha reconegut que la dona ha tingut una evolució lleugerament positiva en la Universitat, encara que segueix sent un tema pendent en matèria d'igualtat. Aquest “sostre de cristall” suposa que, sobre una població femenina majoritària als rangs inicials de la carrera i en nivells inferiors de les categories professionals, segueixen comptant amb una presència molt minoritària en el cos de catedràtics i altres nivells superiors.

Així mateix, la professora Azucena Casañ Tortajada i l'estudiant Sergio Blanquer Camps han sigut reconeguts amb un accèssit per les seues fotografies presentades al III Premi Igualtat de la Facultat, mentre que l'estudiant Emiliya Zlatkova ha sigut guardonada amb el primer premi.

Finalment, tot el públic assistent ha participat en la tradicional foto commemorativa al Hall de la Facultat del "Dia de la Dona".


Cartell
Galeria fotogràfica

 

De l’1 al 4 de març de 2016 III Premi Igualtat de la Facultat d’Economia

 

La Facultat d’Economia, a través de la seua Comissió d'Igualtat, convoca el "III Premi d'Igualtat a la Facultat d'Economia": Premi a la millor fotografia sobre el lema  "Treballant per la Igualtat".

Participa amb el teu vot en la selecció de les millors fotografies presentades al III Premi Igualtat de la Facultat d'Economia. La votació es realitzarà de l’1 de març al 4 de març a les 13:00 hores. El lliurament del Premi tindrà lloc el dia 7 de març a la nostra celebració de l’Acte Institucional del Dia Internacional de la Dona.

   

 

Dilluns 26 novembre 2015 Actes al voltant del Dia Internacional de l’eliminació de la Violència contra la Dona

 

El dia 25 de noviembre a les 12 hores, minut de silenci a la plaça central del Campus dels Tarongers. A continuació al Saló de Graus, paraules de José Manuel Pastor, degà de la Facultat y presentació del III Premi d'Igualtat de la Facultat d'Economia.


Cartell
Galeria fotogràfica

 

 


Organitza: Comissió d'Igualtat, Vicedeganat de Participació, Voluntariat i Igualtat
Col·labora: Unitat d'Igualtat de la Universitat de València