University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

La IV Setmana de l'Ètica “Ètica i empresa: el valor del bon fer” es va celebrar entre el dilluns 30 de novembre i el divendres 4 de desembre de 2020. En aquesta edició, es van abordar diferents perspectives de l'ètica en l'àmbit de l'economia i de les organitzacions. Són economia i ètica compatibles? Què entenem per una empresa ètica i quins són els passos per a arribar a ella? Quin paper té l'ètica en la comunicació?

En aquesta ocasió, les activitats programades van tindre com a objectiu principal la comprensió del paper que té l'ètica en l'empresa des de diferents punts de vista  com, per exemple, des del màrqueting, la filosofia o l'economia. El format de la setmana de l'Ètica va incloure, al llarg dels seus cinc dies de duració, activitats de caràcter formatiu i lúdic en línia.

Van participar com a ponents el Dr. Domènec Melé, Emeritus Professor d'Ètica Empresarial (IESE); Rita Jácome, Directora Executiva de la Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV; Jesús Conill, Catedràtic de Filosofia Moral i Política (UV); Javier Camacho Ibáñez, Doctor en Economia i Empresa (Universidad Pontificia Comillas); i María José Miquel Romero, professora del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats (UV).