University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

La II Setmana de l’Ètica es va celebrar els dies 3 i 4 de desembre de 2018 baix el títol “Ètica en les decisions de deslocalització – la relació amb l’ocupació i el treball decent” per tal de:

1. Crear consciència sobre la importància d’incloure aspectes d’ètica en les organitzacions en les distintes matèries que s’imparteixen a la Facultat d’Economia per tal de que els futurs professionals formats a la Facultat demostren els més alts estàndards de dignitat i servei a la societat.

2. Tractar aspectes relacionats amb la deslocalització empresarial, la pobresa i el desenvolupament sostenible.

La II Setmana de l’Ètica va servir per a despertar l’interès de la comunitat universitària vers aquests objectius, reunint en un mateix espai a professionals del món empresarial, acadèmics i estudiants convençuts de la necessitat de tractar aspectes d’ètica a la universitat.

Es va comptar amb la participació de ponents de renom com és el cas de Camilo Azcárate, expert internacional en resolució de conflictes; Pablo Ruiz, mentoritzat d’Optimal Work en Harvard; Fidel García-Guzmán, CEO en Guzmán Global; Abel Moreno, CFO en Tarazona; Olga García, directora tècnica de la Zona de Llevant en Seidor Consulting; Carmen Silla, Jeanología; Zoimer Quintero, Moviecoach; Manuel Guillén Parra, director de la Càtedra IECO; María Luisa Moltó Carbonell, directora de la Càtedra d'Economia Feminista; Joan Ramón Sanchis Palacio, director de la Càtedra del Bé Comú; i Tomás González Cruz, director de la Càtedra d'Empresa i Humanisme. Les jornades foren inaugurades pel Degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor Monsálvez, i la Vicedegana de Qualitat i Acreditacions, Mª Dolores Montagud Mascarell.