University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Grup de Running de la Facultat d’Economia-UV
 

El Grup de Running de la Facultat d’Economia de la Universitat de València naix de forma espontània per iniciativa dels estudiants, egressats, professors i personal tècnic que comparteixen una afició comuna que cada vegada té més adeptes: el “running”.

La finalitat del Grup és la de crear un vincle major entre els membres de la Facultat d’Economia fóra del que és l'entorn acadèmic, posant així de manifest valors tan importants com el treball en equip, l'esforç personal, el desig de superació i la il·lusió. Valors importants tant dins com fóra de l'àmbit professional. Per a açò els integrants del Grup es reuneixen setmanalment en els entrenaments i realitzen “quedades” en determinades carreres oficials. 

Els entrenaments es realitzen en el llit del Riu Túria i tenen com a finalitat preparar la seua participació en diferents carreres (5k, 10k, 15k, Mitja Marató, etc.). Els entrenaments són dirigits per personal titulat en educació física i són aptes per a tots els nivells, des d'iniciació a avançat. 

Si vols unir-te als entrenaments, només has d'emplenar el següent formulari:

Inscripció online

A més, si vols conèixer tota la informació de les carreres en les quals participem, pots unir-te al Grup que hem creat en Facebook:

Grup de Facebook