University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

El Grup de Muntanya de la Facultat d´Economia de la Universitat de València naix fa més de 15 anys com a iniciativa d'un grup de professors que compartien l'afició pel senderisme. Des de llavors, el grup ha anat creixent i, temporada després de temporada, recorrent tots els racons de la Comunitat Valenciana.

Qualsevol amant de la naturalesa i afeccionat al senderisme pot formar part del Grup de Muntanya – Facultat d’Economia.

La temporada va d'octubre a juny i solem organitzar una 17 eixides que apareixen ja en el calendari des del mes de setembre. Les eixides es fan amb autobús encara que si la ruta és circular qualsevol pot vindre en el seu cotxe. La descripció detallada d'una ruta, incloent el track, distància total i desnivell acumulat, apareix aproximadament una setmana abans de la seua data de realització en la web del grup (www.grupdemuntanya.es).

La forma de mantenir-se sempre informat de qualsevol novetat és apuntant-se al nostre butlletí informatiu. Així, cada vegada que s'incloga la informació d'una ruta o hi haja novetats rellevants seràs informat en el teu correu.

Si desitges venir esporàdicament a una de les nostres escapades amb autobús, entre en el nostre Blog de l'Autobús i sol·licita una plaça.

A més d'a través de la nostra web, pots mantenir-te informat per Facebook.