University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Cartell de la trobada
UVcol·laboratori: 1ª Trobada Intergeneracional (2 CRÈDITS ECTS). Inscripció oberta

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), marcats per l'ONU en l'Agenda 2030, visibilitzen una problemàtica comuna a escala global que concerneix persones de totes les edats. En la mesura que aquests marquen els objectius per a “erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tots, com a part d'una nova agenda de desenvolupament sostenible” (ONU, 2015), la consecució de les metes plantejades per a cadascun d'ells requereix d'actuacions integrals abordades des de la interdisplinarietat i la intergeneracionalitat.

En aquest sentit es realitza la present formació reunint alumnes i alumnes de diferents edats, titulacions i nivells d'estudis: graus i estudis universitaris per a persones majors de 55 (Nau Gran). D'aquesta manera, des d'una visió intergeneracional i interdisciplinària, s'obrirà un ampli espai de debat entorn d'aquesta problemàtica comuna que afecta la humanitat a escala global encara que, de manera molt desigual.

Aquesta activitat es desenvolupa mitjançant una metodologia d'aprenentatge actiu i experiencial en matèria territorial i té com a objectiu contribuir a la millora en l'aprenentatge dels ODS, afavorir el benestar mental i el rendiment acadèmic de l'alumnat. Al temps, tal com planteja la LOSU, reforça coneixements, construeix competències i planteja camins de transformació i innovació de manera compartida.

 

Més info: https://ir.uv.es/HulGJ6c

Automatrícula: http://links.uv.es/w2e0IP8

 

Date From 20 april 2023 to 28 april 2023. 24h. Every day.

 

Place Centre Cultural La Nau (Aula Magna)

 
Organized by

Servei de Cultura Universitària.

http://extensio.uv.es

 

Contact cursosextensio@uv.es

 
More information