University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Logo UVemprén Pràctiques Ciutat de València
Convocatòria 40 ajudes econòmiques 'UVemprén Pràctiques Ciutat de València'

Obert el termini per a participar en la convocatòria 'UVemprén Pràctiques Ciutat de València', per la qual es convoquen 40 ajudes econòmiques, de 500€ cadascuna, dirigides a l’estudiantat matriculat en l’assignatura de pràctiques externes, que estiga cursant un màster oficial a centres propis de la Universitat de València en el curs 2022-23.

 

La convocatòria “UVemprén Pràctiques Ciutat de València” es deriva del conveni de col·laboració subscrit entre la Universitat i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València per a la realització de programes de millora de l’ocupabilitat en la població jove de la nostra ciutat.

És requisit que la persona sol·licitant estiga empadronada a la ciutat de València i que en el moment de la sol·licitud tinga una pràctica adjudicada en una empresa amb seu a la ciutat de València. Juntament amb la sol·licitud s’haurà de presentar, entre altres documents, una breu descripció de la idea o projecte d’emprenedoria o de emprenedoria corporativa.

Les persones beneficiàries hauran de cursar amb aprofitament un programa de formació en línia de 10 hores UVemprén Campus, orientat a la especialització en emprenedoria de l’estudiantat i que s’impartirà de manera gratuïta. La formació, així com les pràctiques, han d’estar finalitzades l’1 de juliol de 2023.

Tota la informació es troba disponible en aquest enllaç.

 

Date From 7 march 2023 to 28 april 2023. 24h. Every day.

 

Place online

 
Organized by

Unitat d'emprenedoria (UVemprén).

https://www.uv.es/uv-empren/ca/uvempren.html

 

Contact uvempren@uv.es

 
More information