Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

XVII Erasmus Week en la Facultat d’Economia, del 7 a l'11 de març

  • 7 de març de 2022
XVII Erasmus Week en la Facultat d’Economia

La internacionalització dels estudis d'economia i empresa a la Universitat de València ha suposat un augment significatiu de les activitats d'intercanvi d'estudiants, personal tècnic administratiu i professors en el marc europeu.

La Facultat d’Economia, líder en mobilitat, ha desenvolupat una iniciativa pionera, la València Erasmus Week, que ofereix l'oportunitat d'intercanviar experiències internacionals tant a nivell de professors com de personal tècnic, sense oblidar el vessant estudiantil a través del premi de mobilitat.

La XVII València Erasmus Week, tindrà lloc del 7 a l'11 de març de 2022. Durant aquesta setmana, la Facultat comptarà amb la presència de professors visitants provinents de 15 universitats europees, però també de personal tècnic i d'administració relacionat amb la mobilitat internacional, procedent de 16 universitats europees que formen part del programa de mobilitat Erasmus+.

En l'acte d'inauguració, que tindrà lloc el pròxim dia 7 de març a les 11:30h en el Saló de Graus, intervindrà el degà de la Facultat d’Economia, Francisco Muñoz, la Vicedegana de Relacions Internacionals, Asunción Hernández, i Cristina Ruíz, responsable de l'Oficina de Relacions Internacionals.

A més de les sessions de training and teaching, mitjançant les quals els estudiants de la Universitat de València rebran docència impartida per professors de les diferents universitats europees associades, en aquesta edició es realitzaran una gran varietat d'activitats culturals i socials per al professorat i personal tècnic administratiu participant.

Iniciatives com aquesta suposen un impuls a l'estratègia d'internacionalització de la Facultat d'Economia, essencial en la política de la Universidat de València. La nostra Facultat, des de principis dels anys 90, ofereix contínuament programes de mobilitat internacional (programa internacional i Erasmus+), a més de Programes de Doble Titulació Internacional. En el moment actual, formem part de 13 acords internacionals de doble titulació Internacional amb universitats d'Europa i Amèrica del Nord per als graus d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE), Negocis Internacionals (GIB) i Economia (ECO).

Més informació: https://links.uv.es/WJlT18N