Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Short Term Mobilities

  • 7 de novembre de 2021
Short Term Mobilities

S'obri el termini de sol·licituds per a realitzar estades de curta duració en les universitats FORTHEM.

Una vegada més, els i les estudiants de la Universitat de València tenen l'oportunitat de realitzar alguna estada FORTHEM de curta duració ben col·lectiva, que podrà triar entre les 18 Short Term Mobilities  oferides en aquesta convocatòria, o ben individual. Totes les activitats es realitzaran entre març i agost de 2022.

Accedeix al programa proposat per la Facultat d'Economia de la Universitat de València en el marc de les STM col·lectives per a studiants:
Business and Entrepreneurship Summer School: FUTURE TALENTS

La universitat organitzadora de cada Short Term Mobility col·lectiva seleccionarà fins a 35 estudiants de les set universitats FORTHEM, que es reuniran durant cinc dies lectius en la universitat de destí per a realitzar el programa previst. L'ajuda econòmica consistirà en una quantitat fixa per al viatge, allotjament i manutenció, que variarà depenent de la universitat de destí.

Alguns programes estan dirigits a estudiants de camps científics específics, uns altres són transversals i estan oberts a l'alumnat de diferents nivells i àrees d'estudi. Les activitats es realitzen en anglés, excepte indicació contrària.

Tots els/les estudiants matriculats en qualsevol de les nostres 7 universitats poden presentar la seua candidatura per a un màxim de dues STM col·lectives.

El termini de presentació de sol·licituds està obert des del 29.10.2021 fins al 06.12.2021.

Més informació sobre les mobilitats i el procediment de sol·licitud ací.