Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Sessió de benvinguda estudiants Incoming

  • 2 de febrer de 2022
Sesión de bienvenida estudiantes Incoming

El passat dia 28 de gener a les 11:30 h, la Facultat d’Economia va celebrar un any més la sessió de benvinguda (Welcome Session) dels estudiants internacionals (programa Erasmus+, programa Internacional i programa SICUE) que cursaran els seus estudis en el nostre centre durant el segon semestre del 21-22.

De 287 estudiants matriculats per al segon semestre del curs 21-22, van ser gairebé 200, procedents de 118 universitats, de 39 països de tot el món, els que van participar en aquesta sessió de benvinguda.

Un acte que es va realitzar en línia a causa de la covid-19 i en què han participat activament diversos coordinadors de mobilitat, personal de l'oficina internacional i personal de Comunicació de la Facultat d'Economia, a més de Francisco Muñoz, Degà de la Facultat; Asunción Hernández, Vicedegana de Relacions Internacionals i Daniela Buzova, Coordinadora de Mentors Incoming

L'aposta per la internacionalització que la Facultat d'Economia va emprendre ja fa uns quants anys, ens ha portat a ser actualment la primera Facultat d'Europa a recepció d'estudiants de mobilitat, amb un total de 1014 estudiants nominats i 878 matriculats. Aquest resultat ha estat assolit gràcies al treball, esforç i bona disposició de totes les persones involucrades d'alguna forma en aquest procés, equip deganal, coordinadors de mobilitat, professors que imparteixen docència en anglès i castellà i el personal d'administració i serveis encarregats de la matrícula i recepció de tota la documentació. Gràcies a tots!!

Podeu consultar la gravació de la sessió de benvinguda en aquest enllaç

 

Sigueu benvinguts a la Facultat d’Economia de la Universitat de València!