Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Sessió de benvinguda estudiants Incoming

  • 14 de setembre de 2021
Sesión de bienvenida estudiantes Incoming

El passat dia 8 de setembre a les 16:00 h, la Facultat d’Economia va celebrar un any més la sessió de benvinguda (Welcome Session) dels estudiants internacionals (programa Erasmus+, programa Internacional i programa SICUE) que cursaran els seus estudis en el nostre centre durant el primer semestre del 21-22.

Un acte que es va realitzar en línia a causa del covid-19 i en el qual Francisco Muñoz, Degà de la Facultat i Asunción Hernández, Vicedegana de Relacions Internacionals van donar la benvinguda als participants.

De 653 estudiants matriculats per al primer semestre del curs 21-22, van ser quasi 500, procedents de 205 universitats, de 46 països de tot el món, els que van participar en aquesta sessió de benvinguda.

Daniela Buzova, Coordinadora de Mentors Incoming, va ser qui va portar el fil conductor de la sessió. Alguns coordinadors de mobilitat més el Personal Tècnic de l'Oficina de Relacions Internacionals, es van encarregar d'aportar informació administrativa: correu electrònic, secretaria Virtual, targeta d'estudiant, certificats, etc. Tots ells, ajudats per Catalina Cabrera i Fina Atienza, personal d'Administració, van contestar a les preguntes dels alumnes pel xat. Es van resoldre tots els dubtes sobre la metodologia d'ensenyament en la nostra Facultat i del desenvolupament del curs en aquesta.

La Facultat també ofereix el programa de Mentors Incoming, on estudiants de la Facultat són formats per a ajudar, acompanyar i assessorar els estudiants Incoming durant la seua estada en el nostre centre.

Finalment, es va aportar informació sobre la gestió i planificació de l'estudiant de doble titulació internacional, així com de la seua integració en la cultura Valenciana.

Podeu consultar la gravació de la sessió de benvinguda en aquest enllaç

Sigueu benvinguts a la Facultat d’Economia de la Universitat de València!