Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Els Serveis Administratius i Econòmics de la Facultat d’Economia mantenen la seua excel·lència: l'auditoria confirma el compliment de la norma UNE-EN-ISO 9001:2015

  • 9 de juny de 2023
Image de la noticia

El dimecres 7 de juny, el personal tècnic dels Serveis Administratius i Econòmics (SAEFE) van superar amb èxit l'auditoria que avalua el compliment de tots els punts de la norma UNE-EN-ISO 9001:2015, Sistema de Gestió de la Qualitat, aconseguint així la Recertificació atorgada per la reconeguda Certificadora Internacional Bureau Veritas.

Entre els aspectes clau que conformen la norma, destaca un primer acostament al concepte de gestió del coneixement com a element fonamental per a l'eficàcia dels processos i la conformitat dels productes i serveis. A més, ressalta la importància de la comunicació com a component vital en la millora del sistema de gestió. De la mateixa forma, emfatitza la necessitat d'un control explícit sobre la provisió externa, abastant serveis al client final, processos, o parts dels processos definits.

Aquesta empresa va certificar els SAEFE en 2010 per primera vegada i des de llavors han renovat anualment la seua Certificació, sent sempre recertificats amb èxit. En 2022 van rebre novament la Recertificació en la seua gestió acadèmica, administrativa, econòmica i en el suport a esdeveniments acadèmics i culturals.

En un entorn en el qual el sistema universitari públic és, de nou, requerit a demostrar la seua efectivitat i la seua força per a adaptar-se i acompanyar les transformacions i reptes socials, tecnològics i mediambientals que caracteritzen el canvi d'època que travessem, aquesta certificació reitera el compromís de la Facultat dEconomia, i en particular el dels professionals dels Serveis Administratius i Econòmics, a continuar treballant per a proporcionar una educació avançada i de qualitat que forme a ciutadans compromesos i professionalment competents.

Enhorabona a les companyes i als companys que conformen aquest gran equip!!