Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Resolució III Premi "Mobilitat Internacional FdE #ORIFdE2022"

  • 20 de març de 2022
Image de la noticia

Des de l'ORI, Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat d'Economia, es va convocar el passat 15 d'octubre de 2021 l'III Premi de Mobilitat Internacional FdE #ORIFdE2021.

L'objectiu principal d'aquest concurs és premiar les millors fotografies que mostren el “sentiment europeu” durant una mobilitat universitària (programa Erasmus o programa Internacional). Durant aquesta edició, molts/as estudiants han decidit participar incloent fotografies realitzades a tot arreu del món recollides en la galeria fotogràfica.

Totes les imatges han sigut realitzades per estudiants de la Facultat d'Economia, tant “outgoing” com “incoming”, durant el curs 2021-2022 i aquestes fotografies han sigut pujades a Facebook, Twitter i Instagram. El terme de presentació va finalitzar el 28 de febrer i les 10 fotografies preseleccionades com a finalistes van ser pujades a Instagram l'1 de març amb la finalitat de realitzar una votació en línia.

El 9 de març va finalitzar la votació i posteriorment es van anunciar les 5 fotografies premiades. L'acte oficial de lliurament dels 5 premis es va dur a terme l'11 de març com a acte de tancament en el marc de l'Erasmus week 2022. Els premiats, amb gran il·lusió, van recollir el xec representatiu del seu premi que va consistir en un primer premi de 150 euros; un segon premi de 100 euros; un tercer premi de 75 euros; i dos accèssits de 50 euros.

Esperem que la participació i difusió d'aquest important premi s'incremente en les pròximes edicions.

Gràcies a tots els participants i enhorabona a les guanyadores!